Een betalingsoptie uit uw Xbox Live- of Xbox Music-account verwijderen

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u een betalingsoptie uit uw Xbox Live- of Xbox Music-account kunt verwijderen.

Opmerking U kunt de betalingsoptie die momenteel aan een lidmaatschap is gekoppeld, niet verwijderen tenzij u eerst een vervangende betalingsoptie opgeeft.

Op deze pagina

Een betalingsoptie verwijderen via Xbox.com

U kunt een betalingsoptie uit uw Xbox Live-account verwijderen via Xbox.com. Dat doet u als volgt.

1. Ga op een computer naar Xbox.com.
  2. Meld u indien nodig aan met uw Microsoft-account.
    Opmerking
    Als u de gegevens van uw Microsoft-account niet meer weet, gaat u naar E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.
  3. Selecteer Mijn account.
  4. Selecteer Betaling en facturering en selecteer daarna Betalingsoptie verwijderen.
picture
  1. Selecteer Verwijderen naast de betalingsoptie die u wilt verwijderen.
picture
  1. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.

Een betalingsoptie verwijderen via de Xbox One-console

Opmerking Xbox One is wellicht niet in alle regio's beschikbaar.

U kunt een betalingsoptie ook uit uw Xbox Live-account verwijderen via de Xbox One-console. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan bij Xbox Live met uw gamertag.
  2. Ga naar het scherm Home en selecteer Settings of zeg "Xbox, go to Settings".
  3. Selecteer Payment & billing.
picture
  1. Ga naar de desbetreffende betalingsoptie en selecteer Edit.
  2. Volg de instructies om de betalingsoptie te verwijderen.

Als u geen andere betalingsoptie wilt toevoegen, kunt u automatisch verlengen uitschakelen of contact opnemen met Xbox Support voor hulp bij het verwijderen van uw betalingsoptie. Houd uw gamertag en betalingsgegevens bij de hand wanneer u contact opneemt met Xbox Support.

Een betalingsoptie verwijderen via de Xbox 360-console

U kunt een betalingsoptie ook uit uw Xbox Live-account verwijderen via de console. Dat doet u als volgt.

1. Meld u aan op uw Xbox 360-console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
picture
  1. Selecteer Manage Payment Options.
  2. Selecteer Remove Payment Option.
  3. Selecteer de betalingsoptie die u wilt verwijderen.

Als u geen andere betalingsoptie wilt toevoegen, kunt u automatisch verlengen uitschakelen of contact opnemen met Xbox Support voor hulp bij het verwijderen van uw betalingsoptie. Houd uw gamertag en betalingsgegevens bij de hand wanneer u contact opneemt met Xbox Support.