Uw Xbox Live-betalingsoptie vervangen

Xbox Live-betalingsopties

Om uw Xbox Live-betalingsoptie te vervangen, moet u eerst een nieuwe betalingsoptie toevoegen aan uw account. Daarna kunt u uw bestaande betalingsoptie verwijderen en eventuele gekoppelde abonnementen overdragen naar een nieuwe of bestaande betalingsoptie.

Oplossingen

Online stappen: Betalingsoptie voor uw lidmaatschap vervangen

Eerst moet u een nieuwe betalingsoptie toevoegen aan uw account. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan op de website Microsoft Factuur- en accountbeheer.
  2. Selecteer het abonnement dat u wilt wijzigen op de pagina Abonnementen en klik op Betalingsoptie wijzigen.
  3. Selecteer de betalingsoptie die u wilt gebruiken in de lijst met actieve betalingsopties of selecteer Nieuwe betalingsoptie toevoegen en klik op Volgende.
  4. Ga verder met de volgende stap als u een bestaande betalingsoptie kiest. Als u een nieuwe betalingsoptie wilt toevoegen, voert u de vereiste gegevens in en klikt u op Volgende; selecteer uw nieuwe betalingsoptie en klik opnieuw op Volgende.
  5. Controleer het bevestigingsbericht en klik op Wijzigen om de wijziging te bevestigen.
  6. U krijgt een bericht op het scherm te zien dat de wijziging is uitgevoerd.

Vervolgens kunt u een betalingsoptie verwijderen en uw gekoppelde abonnementen overbrengen:

1. Meld u aan op de website Microsoft Factuur- en accountbeheer.
  2. Selecteer de betalingsoptie die u wilt verwijderen op de pagina Betalingsopties en klik op Verwijderen.
  3. Als er abonnementen aan die betalingsoptie zijn gekoppeld, volgt u de instructies om elk abonnement over te dragen naar een nieuwe of bestaande betalingsoptie. Als dat niet zo is, klikt u op Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.

Stappen op de Xbox One-console: Betalingsoptie voor uw lidmaatschap vervangen

Eerst moet u een nieuwe betalingsoptie toevoegen aan uw account. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan met de Xbox Live-gamertag die is gekoppeld aan het lidmaatschap waarvoor u de betalingsmethode wilt vervangen.
  2. Ga naar Settings en selecteer Subscriptions.
  3. Selecteer Manage Payment options en selecteer daarna Switch Payment options.
  4. Selecteer de nieuwe betalingsoptie onder Switch Payment Options, volg de stappen om gegevens toe te voegen en selecteer OK.

Vervolgens kunt u uw vorige betalingsoptie verwijderen:

1. Ga terug naar Manage Payment options.
  2. Selecteer Remove Payment Option.
  3. Volg de stappen om uw betalingsoptie te verwijderen.

Stappen op de Xbox 360-console: Betalingsoptie voor uw lidmaatschap vervangen

Eerst moet u een nieuwe betalingsoptie toevoegen aan uw account. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan met de Xbox Live-gamertag die is gekoppeld aan het lidmaatschap waarvoor u de betalingsmethode wilt vervangen.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
picture
  1. Blader naar rechts naar Your Memberships en selecteer het lidmaatschap dat u wilt bijwerken.
  2. Selecteer Change Payment Options.
  3. Als deze optie grijs is weergegeven, moet u misschien Modify Membership selecteren om een plan te selecteren, of zie Een betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account.

4. Selecteer de nieuwe betalingsoptie en selecteer vervolgens OK.

Vervolgens kunt u uw vorige betalingsoptie verwijderen:

1. Ga terug naar Change Payment Options.
  2. Selecteer Remove Payment Option.
  3. Volg de stappen om uw betalingsoptie te verwijderen.

Hulp bij betalingsproblemen

Als u een foutbericht te zien krijgt, kunt u hulp vinden op Xbox-foutcode/statuscode zoeken.

Neem contact op met Xbox Support als u problemen hebt om betalingsgegevens te wijzigen.