Uw Xbox Live-betalingsoptie wijzigen

Wijzig uw betalingsoptie

Als u de betalingsoptie die wordt gebruikt voor uw Xbox Live-account wilt wijzigen, volg dan de stappen in Betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account.

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u de betalingsoptie die wordt gebruikt voor uw Xbox Live- of Xbox Music-account kunt wijzigen.

Ga als volgt te werk om de betalingsoptie die wordt gebruikt voor uw lidmaatschap te wijzigen:

• Voeg eerst een nieuwe betalingsoptie toe aan uw account.
  • Verwijder daarna uw bestaande betalingsoptie en draag eventuele gekoppelde abonnementen over naar uw nieuwe betalingsoptie.

Op deze pagina

Op uw pc of apparaat met internetverbinding

Eerst moet u een nieuwe betalingsoptie toevoegen aan uw account. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan op de website Microsoft Factuur- en accountbeheer.
  2. Selecteer het abonnement dat u wilt wijzigen op de pagina Abonnementen en klik op Betalingsoptie wijzigen.
  3. Selecteer de betalingsoptie die u wilt gebruiken in de lijst met actieve betalingsopties of selecteer Nieuwe betalingsoptie toevoegen en klik op Volgende.
  4. Ga verder met de volgende stap als u een bestaande betalingsoptie kiest. Als u een nieuwe betalingsoptie wilt toevoegen, voert u de vereiste gegevens in en klikt u op Volgende; selecteer uw nieuwe betalingsoptie en klik opnieuw op Volgende.
  5. Controleer het bevestigingsbericht en klik op Wijzigen om de wijziging te bevestigen.
  6. U krijgt een bericht op het scherm te zien dat de wijziging is uitgevoerd.

Vervolgens kunt u een betalingsoptie verwijderen en uw gekoppelde abonnementen overbrengen:

1. Meld u aan op de website Microsoft Factuur- en accountbeheer.
  2. Selecteer de betalingsoptie die u wilt verwijderen op de pagina Betalingsopties en klik op Verwijderen.
  3. Als er abonnementen aan die betalingsoptie zijn gekoppeld, volgt u de instructies om elk abonnement over te dragen naar een nieuwe of bestaande betalingsoptie. Als dat niet zo is, klikt u op Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.

Op uw Xbox One-console

Eerst moet u een nieuwe betalingsoptie toevoegen aan uw account. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan met de Xbox Live-gamertag die is gekoppeld aan het lidmaatschap waarvoor u de betalingsoptie wilt wijzigen.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer Abonnementen.
picture
  1. Selecteer Betalingsopties beheren en selecteer daarna Betalingsopties wisselen.
  2. Selecteer de nieuwe betalingsoptie onder Betalingsopties wisselen, volg de stappen om gegevens toe te voegen en selecteer OK.

Vervolgens kunt u uw vorige betalingsoptie verwijderen:

1. Ga terug naar Betalingsopties beheren.
  2. Selecteer Betalingsopties verwijderen.
  3. Volg de stappen om uw betalingsoptie te verwijderen.

Op de Xbox 360-console

Eerst moet u een nieuwe betalingsoptie toevoegen aan uw account. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan met de Xbox Live-gamertag die is gekoppeld aan het lidmaatschap waarvoor u de betalingsoptie wilt wijzigen.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer Accountbeheer.
  3. Selecteer Betalingsopties beherenop de pagina Accountbeheer.
picture
  1. Blader naar rechts naar Your Memberships en selecteer het lidmaatschap dat u wilt bijwerken.
  2. Selecteer Change Payment Options.

Als deze optie grijs is weergegeven, moet u misschien Modify Membership selecteren om een plan te selecteren, of zie Een betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account.

1. Selecteer de nieuwe betalingsoptie en selecteer vervolgens OK.

Vervolgens kunt u uw vorige betalingsoptie verwijderen:

1. Ga terug naar Betalingsopties wijzigen.
  2. Selecteer Betalingsoptie verwijderen.
  3. Volg de stappen om uw betalingsoptie te verwijderen.

Hulp bij betalingsproblemen

Als u een foutbericht te zien krijgt, kunt u hulp vinden op Fout- en statuscode zoeken.

Neem contact op met Xbox Support als u problemen hebt om uw betalingsoptie te wijzigen.