Uw betalingsopties (behalve voor uw Xbox-abonnement) beheren op Xbox One

U kunt betalingsopties voor andere abonnementen dan Xbox, zoals abonnementen op apps, beheren via uw Xbox One-console. Op deze pagina staat hoe u uw betalingsopties voor uw Microsoft-account kunt toevoegen, verwijderen of bijwerken.

Als de betalingsoptie die u gebruikt is verlopen of niet meer geldig is, moet u de optie bijwerken.

Betalingsopties zijn onder meer:

• Creditcards
  • Voorafbetaalde creditcards
  • Bankpassen (niet overal beschikbaar)
  • PayPal-accounts (niet in alle regio's beschikbaar; zie PayPal gebruiken bij uw Microsoft-account)
  • Automatische afschrijving (alleen voor Duitsland)

Gebruik de stappen op deze pagina als u de Xbox Live-service in uw Microsoft-account gebruikt en geen Xbox-abonnement hebt, zoals Xbox Live Gold, Groove Music Pass, EA Access of The Elder Scrolls Online. Als dat niet zo is, zie Hoe u kunt wijzigen hoe u een Xbox-abonnement betaalt.

Zie Het Xbox-abonnement van uw kind beheren als de betalingsoptie die u wilt beheren voor het Xbox-abonnement van uw kind is.

Op deze pagina

Een nieuwe betalingsoptie toevoegen op Xbox One

Opmerking Volg deze stappen om een betalingsoptie toe te voegen die niet is gekoppeld aan een Xbox-abonnement.

Zo kunt u een nieuwe betalingsoptie toevoegen voor uw Microsoft-account:

1. Meld u aan bij de Microsoft-account die is gekoppeld aan de betalingsoptie die u wilt toevoegen.
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Alle instellingen.
  5. Selecteer Betaling en facturering onder Account.
  6. Selecteer Creditcard toevoegen of PayPal toevoegen.
  7. Volg de stappen om de gegevens van uw creditcard of PayPal-account in te voeren. Wanneer u daarmee klaar bent, wordt uw betalingsoptie toegevoegd aan uw Microsoft-account en is deze klaar voor gebruik.

Een betalingsoptie bijwerken op Xbox One

Opmerking Volg deze stappen om een betalingsoptie bij te werken die niet is gekoppeld aan een Xbox-abonnement.

Als de betalingsoptie die u gebruikt is verlopen of niet meer geldig is, moet u de optie bijwerken. Zo kunt u uw betalingsoptie bijwerken:

1. Meld u aan bij de Microsoft-account die is gekoppeld aan de betalingsoptie die u wilt bijwerken.
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Alle instellingen.
  5. Selecteer Betaling en facturering onder Account.
  6. Scroll naar rechts naar de betalingsoptie die u wilt bijwerken en selecteer Bewerken.
  7. Werk de gegevens van de betalingsoptie bij en selecteer Info opslaan.

Een betalingsoptie verwijderen op Xbox One

Opmerking Volg deze stappen om een betalingsoptie te verwijderen die niet is gekoppeld aan een Xbox-abonnement.

Volg deze stappen als de betalingsoptie die u gebruikt is verlopen of niet meer geldig is en u deze optie wilt verwijderen uit uw Microsoft-account:

1. Meld u aan bij de Microsoft-account die is gekoppeld aan de betalingsoptie die u wilt verwijderen.
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Alle instellingen.
  5. Selecteer Betaling en facturering onder Account.
  6. Scroll naar rechts naar de betalingsoptie die u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.
  7. Selecteer nogmaals Verwijderen om te bevestigen dat u deze betalingsoptie wilt verwijderen.