Uw betalingsopties online beheren

U kunt uw Xbox Live-betalingsopties online beheren. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u een nieuwe betalingsoptie toevoegt, een bestaande vervangt of een oude verwijdert.

Betalingsopties zijn onder meer:

• Creditcards
  • Voorafbetaalde creditcards
  • Bankpassen (niet overal beschikbaar)
  • PayPal-accounts (niet overal beschikbaar)
  • Automatische afschrijving (alleen voor Duitsland)

Opmerking Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

Op deze pagina

Een nieuwe Xbox Live-betalingsoptie online toevoegen

Een nieuwe betalingsoptie voor uw Xbox Live-abonnement toevoegen

Opmerking Als u alleen een nieuwe betalingsoptie voor uw Store-aankopen wilt toevoegen, gebruikt u de stappen in het onderstaande gedeelte.

U kunt eenvoudig een nieuwe betalingsoptie toevoegen voor uw Xbox Live-abonnement. Dat doet u als volgt:

1. Ga in een browser naar Mijn account.
  2. Meld u zo nodig aan bij de Microsoft-account die u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Services en abonnementen.
  4. Selecteer in het gedeelte Xbox Live onder Betaald met de optie Wijzigen hoe je betaalt.
  5. Selecteer Een nieuwe betaalmethode toevoegen, selecteer Volgende en volg de stappen om een creditcard, bankpas of PayPal-account als nieuwe betalingsoptie in te stellen.

Een nieuwe betalingsoptie voor uw Store-aankopen toevoegen

Opmerking Als u dezelfde betalingsoptie gebruikt voor uw Store-aankopen en uw Xbox Live-abonnement, gebruikt u de stappen in het bovenstaande gedeelte.

Voer de volgende stappen uit als u alleen een nieuwe betalingsoptie voor uw Store-aankopen wilt toevoegen:

1. Ga in een browser naar Mijn account.
  2. Meld u zo nodig aan bij de Microsoft-account die u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Betaling en facturering en selecteer daarna Betalingsopties.
  4. Selecteer Betalingsoptie toevoegen en volg de stappen om een creditcard, bankpas of PayPal-account als nieuwe betalingsoptie in te stellen.

Een Xbox Live-betalingsoptie online wijzigen

U kunt uw betalingsoptie makkelijk wijzigen. Dat doet u als volgt:

1. Ga in een browser naar Mijn account.
  2. Meld u zo nodig aan bij de Microsoft-account die u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Services en abonnementen.
  4. Selecteer in het gedeelte Xbox Live onder Betaald met de optie Wijzigen hoe je betaalt.
  5. Gebruik de vervolgkeuzelijst op de pagina 'Wijzigen hoe je voor deze abonnementen betaalt' om een nieuwe betalingsoptie te selecteren.
    Opmerking Als u een nieuwe betalingsoptie wilt toevoegen, selecteert u Een nieuwe betaalmethode toevoegen, selecteert u Volgende en volgt u de stappen om een creditcard, bankpas of PayPal-account als nieuwe betalingsoptie in te stellen.
  6. Nadat u de optie hebt geselecteerd die u wilt wijzigen, selecteert u Volgende en volgt u de instructies om uw betalingsoptie te wijzigen.

Een Xbox Live-betalingsoptie online verwijderen

Belangrijk Als de betalingsoptie wordt gebruikt voor een abonnement, moet u uw abonnement opzeggen voordat u uw betalingsoptie kunt verwijderen. Zie Hoe u uw Xbox Live Gold-abonnement kunt opzeggen voor meer informatie.

U kunt uw betalingsoptie eenvoudig verwijderen. Dat doet u als volgt:

1. Ga in een browser naar Mijn account.
  2. Meld u zo nodig aan bij de Microsoft-account die u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Betaling en facturering en selecteer daarna Betalingsopties.
  4. Selecteer de betalingsoptie die u wilt verwijderen en volg de instructies om de betalingsoptie te verwijderen.