De betaling voor uw Xbox-abonnement is geweigerd

Als u een melding ontvangt dat de poging tot betaling van uw Xbox-abonnement is geweigerd wegens een openstaand saldo, moet u het verschuldigde saldo betalen voordat u uw abonnement kunt verlengen.

Opmerking Zie Uw Xbox-abonnement is geblokkeerd als uw Xbox-abonnement is geblokkeerd.

Als uw betalingsoptie die is gekoppeld aan uw Xbox-abonnement is verlopen of ongeldig is, moet u de betalingsoptie bijwerken voordat u uw openstaand saldo kunt betalen en uw abonnement kunt verlengen. Zo kunt u uw betalingsoptie voor uw abonnement online wijzigen:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Selecteer Services en abonnementen.
  3. Selecteer Nu betalen onder Volgende afrekening voor het abonnement met het verschuldigde saldo.
  1. Gebruik de vervolgkeuzelijst op de pagina "Wijzigen hoe je voor deze abonnementen betaalt" om de betalingsoptie te selecteren die u wilt wijzigen.

Opmerking Als u een nieuwe betalingsoptie wilt toevoegen, selecteert u Een nieuwe betaalmethode toevoegen, selecteert u Volgende en volgt u de stappen om een creditcard, bankpas of PayPal-account als nieuwe betalingsoptie in te stellen.

1. Nadat u de betalingsoptie hebt gewijzigd, selecteert u Volgende. Zo wordt een eventueel verschuldigd saldo overgedragen en wordt dit onmiddellijk afgeschreven van de nieuwe betalingsoptie.