Game-activeringssleutel en token voor een volledige gamedownload zoeken

Overzicht

Wanneer u via Games for Windows – Marketplace een game koopt en downloadt, zijn de gamesleutels opgeslagen in de clientsoftware van Games for Windows - Marketplace. De gamesleutels bevatten een token voor het activeren van de game en een token voor toegang tot LIVE. Als u een game opnieuw moet installeren en wordt gevraagd om uw sleutels of tokens, kunt u deze vinden in de Games for Windows - Marketplace-clientsoftware. Hoe u dat doet, leest u op deze pagina.

Uw tokens zoeken

1. Start de Games for Windows - Marketplace-clientsoftware op uw computer. Klik op Starten, wijs naar Alle programma´s, wijs naar Games for Windows - Marketplace en klik op Games for Windows - Marketplace. Als u dit item niet kunt vinden, navigeert u naar C:\Program Files (x86)\Microsoft Games for Windows - LIVE\Client en dubbelklik op GFWLClient.
    Opmerking Als de clientsoftware niet start, klikt u met de rechtermuisknop op GFWLClient en selecteert u Als administrator uitvoeren.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account (voorheen Windows Live ID) en wachtwoord.
  3. Klik op All Downloads in het navigatievenster bovenaan.
  4. Klik op Full Games in het navigatievenster links.
  5. Zoek en selecteer de volledige gamedownload waarvoor u de game-activeringssleutel of uw LIVE-token voor toegang wilt.
  6. Klik onder de game-informatie op de game en vouw Gamesleutels weergeven uit.
    De token voor activering van de game en de token voor toegang tot LIVE worden weergegeven.
picture
Opmerkingen
  • Als u de game wilt activeren voordat u deze installeert, moet u een token voor het activeren van de game hebben.
  • Na installatie van de game hebt u de token voor LIVE-toegang nodig om de game te kunnen spelen en verbinding te krijgen met de LIVE-service.
  • Voor elk item dat u via Games for Windows – LIVE Marketplace koopt via de clientsoftware van Games for Windows - LIVE, is de optie Gamesleutels weergeven beschikbaar. Met deze optie wordt de token voor het activeren van de game en de token voor LIVE-toegang opgeslagen, zodat u deze gemakkelijk terug kunt vinden wanneer u ze nodig hebt.