Een Xbox-prepaidcode inwisselen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Xbox-prepaidcodes kunt inwisselen, zodat u aankopen op Xbox kunt doen of uw Xbox-abonnementen kunt verlengen.

Prepaidcodes voor de Xbox zijn 25 tekens lang, omvatten zowel cijfers als letters, in het formaat 5x5 - vijf blokken van vijf tekens, gedrukt op een kaart die in de winkel kan worden gekocht.

U kunt prepaidcodes voor de Xbox inwisselen op uw console of op een computer.

Video: Een prepaidcode gebruiken op Xbox One

De video bekijken Een prepaidcode gebruiken op Xbox OneOpmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Op deze pagina

Een prepaidcode in een browser inwisselen

Opmerking Prepaidcodes kunnen niet worden gebruikt of geactiveerd als er een openstaand saldo is op uw account of als uw betalingsoptie verlopen of niet meer geldig is. Zie Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen voor meer informatie.

Via een webbrowser kunt u alle soorten prepaidcodes inwisselen, inclusief Microsoft-cadeaukaarten en Xbox Live Gold-abonnementskaarten; u kunt ze dan onmiddellijk gebruiken. Dat gaat als volgt:

1. Ga in een webbrowser naar Code inwisselen en selecteer Aanmelden.
  2. Voer de prepaidcode van 25 tekens in en selecteer Inwisselen.

Een prepaidcode inwisselen in de Xbox-app en op Windows 10

Opmerking Prepaidcodes kunnen niet worden gebruikt of geactiveerd als er een openstaand saldo is op uw account of als uw betalingsoptie verlopen of niet meer geldig is. Zie Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen voor meer informatie.

In de Xbox-app op Windows 10 kunt u alle soorten prepaidcodes inwisselen, inclusief Microsoft-cadeaukaarten en Xbox Live Gold-abonnementskaarten; u kunt ze dan onmiddellijk gebruiken. Volg hiervoor deze stappen:

1. Zorg dat u bent aangemeld op het Microsoft-account waarvoor u de code wilt inwisselen.
  2. Blader vanaf het Home-scherm naar links en selecteer het pictogram Store.
  1. Selecteer midden op het scherm Xbox Store de optie Een code inwisselen.
  1. Voer de code van 25 tekens in en selecteer Bevestigen.

Een prepaidcode inwisselen op een Xbox One-console

Opmerking Prepaidcodes kunnen niet worden gebruikt of geactiveerd als er een openstaand saldo is op uw account of als uw betalingsoptie verlopen of niet meer geldig is. Zie Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen voor meer informatie.

Op uw Xbox One-console kunt u alle soorten prepaidcodes inwisselen, inclusief Microsoft-cadeaukaarten en Xbox Live Gold-abonnementskaarten; u kunt ze dan onmiddellijk gebruiken. Volg hiervoor deze stappen:

1. Zorg dat u bent aangemeld op het Microsoft-account waarvoor u de code wilt inwisselen.
  2. Scroll op het Home-scherm naar Store, aan de rechterkant.
  3. Selecteer Gebruik een code.
  4. Gebruik het schermtoetsenbord om uw code van 25 tekens in te voeren in het scherm Uw code of geschenkkaart inwisselen en selecteer Volgende om het inwisselen te voltooien. Maak u geen zorgen om koppeltekens; het systeem vult deze wel voor u in.

U ontvangt een bevestigingsbericht wanneer uw code is ingewisseld

Een prepaidcode inwisselen op een Xbox 360-console

Opmerking Prepaidcodes kunnen niet worden gebruikt of geactiveerd als er een openstaand saldo is op uw account of als uw betalingsoptie verlopen of niet meer geldig is. Zie Het verschuldigde abonnementsgeld voor een Xbox-abonnement betalen voor meer informatie.

1. Meld u aan bij het Microsoft-account waarvoor u de prepaidcode wilt gebruiken.
  2. Druk op de Guide -knop op uw controller.
  3. Selecteer Games en apps en vervolgens Code inwisselen.
  1. Voer de prepaidcode van 25 tekens in en selecteer Gereed.
  2. Selecteer desgevraagd Ja om het inwisselen te bevestigen.