Een Xbox-prepaidcode inwisselen

Overzicht

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u prepaidcodes kunt inwisselen, zodat u aankopen op Xbox kunt doen en uw lidmaatschappen kunt verlengen. Er wordt ook uitgelegd hoe u het saldo in uw Microsoft-account kunt controleren.

Prepaidcodes zijn meestal kaarten met een code van 25 tekens op de achterkant. U kunt ze zelf kopen in een winkel of u kunt ze cadeau krijgen. U kunt prepaidcodes gebruiken om aankopen te doen zonder creditcard. U kunt prepaidcodes inwisselen op uw console of op een computer.

picture

Opmerking Als u een Xbox 360 Entertainment For All-plan (alleen voor de VS) hebt, kunt u geen prepaidabonnementen "opstapelen" of combineren tijdens de duur van het contract. Als u het abonnement annuleert voor het einde van de periode van twee jaar, wordt u een tarief voor vroegtijdige beëindiging en eventuele toepasselijke belasting aangerekend.

Oplossingen

Stappen op de computer: Een prepaidcode inwisselen

U kunt alle soorten prepaidcodes inwisselen, inclusief Xbox-geschenkkaarten, Xbox Live Gold-kaarten en Xbox Music-paskaarten, op een computer en ze onmiddellijk op uw account toepassen. Dat doet u als volgt:

1. Ga op een computer naar Code inwisselen en klik op Aanmelden.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account.
  3. Klik op Inwisselen.
picture
  1. Voer de prepaidcode van 25 tekens in en klik op Bevestigen.
picture

Stappen op de Xbox One-console: Een prepaidcode inwisselen

1. Ga naar rechts naar Store op het Home-scherm.
  2. Kies Games onder Categorieën.
picture
  1. Selecteer Een code gebruiken. Of zeg "Xbox, gebruik code".
picture
  1. Meld u desgevraagd aan.
  2. Als uw prepaidcode een QR-code is, moet u deze voor de Kinect-sensor houden.
picture

Of selecteer Of de code van 25 tekens invoeren en voer uw code in.

Stappen op de Xbox 360-console: Een prepaidcode inwisselen

1. Meld u aan bij Xbox Live met de account waarvoor u de prepaidcode wilt gebruiken.
  2. Druk op de Guide-knop op de controller.
picture
  1. Ga naar Games & Apps en selecteer vervolgens Redeem Code.
picture
  1. Voer de prepaidcode van 25 tekens in en selecteer Klaar.
  2. Selecteer desgevraagd Ja om het inwisselen te bevestigen.

U kunt ook de volgende video bekijken voor informatie over hoe u een code voor een downloadbare game op Xbox 360 kunt inwisselen.

Een code voor een downloadbare game inwisselen

Bekijk de video "Een code voor een downloadbare game inwisselen"