Een prepaidcode inwisselen

Overzicht

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u prepaidcodes kunt inwisselen, zodat u aankopen op Xbox kunt doen en uw lidmaatschappen kunt verlengen. Er wordt ook uitgelegd hoe u het saldo in uw Microsoft-account kunt controleren.

Prepaidcodes zijn meestal kaarten met een code van 25 tekens op de achterkant. U kunt ze zelf kopen in een winkel of u kunt ze cadeau krijgen. U kunt prepaidcodes gebruiken om aankopen te doen zonder creditcard. U kunt prepaidcodes inwisselen op uw console of op een computer.

Op deze pagina

Op deze pagina staan de volgende onderwerpen:

Stappen op de computer: Een prepaidcode inwisselen

U kunt alle soorten prepaidcodes inwisselen, inclusief Xbox-geschenkkaarten, Xbox Live Gold-kaarten en Xbox Music-paskaarten, op een computer en ze onmiddellijk op uw account toepassen. Dat doet u als volgt:

1. Ga op een computer naar Code inwisselen en klik op Aanmelden.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account.
  3. Klik op Inwisselen.
picture
  1. Voer de prepaidcode van 25 tekens in en klik op Bevestigen.
picture

Stappen op de Xbox One-console: Een prepaidcode inwisselen

Opmerking Xbox One is wellicht niet in alle regio's beschikbaar.

1. Ga naar Games en selecteer Use a code. Of zeg "Xbox, use code".
  2. Meld u desgevraagd aan.
  3. Als u een QR-code hebt, moet u deze voor de Kinect-sensor houden.
    Als u geen QR-code hebt selecteert u Or enter the 25 character code en voert u uw code in.

Stappen op de Xbox 360-console: Een prepaidcode inwisselen

1. Meld u aan bij Xbox Live met de account waarvoor u de prepaidcode wilt gebruiken.
  2. Druk op de Guide-knop op de controller.
picture
  1. Ga naar Games & Apps en selecteer vervolgens Redeem Code.
picture
  1. Voer de prepaidcode van 25 tekens in en selecteer Done.
  2. Klik desgevraagd op Yes om het inwisselen te bevestigen.

U kunt ook de volgende video bekijken voor informatie over hoe u een code voor een downloadbare game kunt inwisselen.

Een code voor een downloadbare game inwisselen