Informatie over cadeaukaarten en prepaidcodes

Video: Een prepaidcode of QR-code gebruiken op Xbox One

Bekijk de video Een prepaidcode of QR-code gebruiken op Xbox One. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Microsoft biedt cadeaukaarten en prepaidcodes voor diverse services. Op deze pagina vindt u de verschillende soorten prepaidcodes en cadeaukaarten die u kunt gebruiken om content voor Xbox te kopen, de soorten content die u kunt kopen met de codes en wat elk soort prepaidcode betekent voor uw Microsoft-account.

Zie Een Xbox-prepaidcode inwisselen als u wilt weten hoe u uw cadeaukaart of prepaidcode kunt inwisselen.

Zie Proefversie Xbox Live Gold-abonnement verkrijgen voor informatie over Xbox-prepaidcodes voor proefversies.

Zie Info over cadeaukaarten voor meer informatie over Microsoft-cadeaukaarten en prepaidkaarten.

Op deze pagina

Xbox-geschenkkaart

Wat kan ik kopen met een Xbox-cadeaukaart?

Xbox-cadeaukaarten zijn een geweldige manier om te genieten van de recentste games en entertainment van de Xbox Store. Wanneer u uw Xbox-cadeaukaart inwisselt in uw Microsoft-account, kunt u deze gebruiken om de recentste games, pakketten met kaarten, films, tv, muziek, apps en nog veel meer te kopen bij elke deelnemende online Microsoft Store, inclusief de Windows Store en Windows Phone Store.

Opmerkingen

• U kunt de Xbox-cadeaukaart niet direct gebruiken om een Xbox Live Gold-abonnement of andere abonnementsservices te kopen.
  • U kunt de Xbox-cadeaukaart niet gebruiken om content van de Xbox 360 Marketplace of Xbox 360-condent op de Xbox One te kopen.
  • Als u een Xbox-cadeaukaart koopt, moet u zorgen dat de valuta die u gebruikt, overeenkomt met de valuta van de factuuraccount van de ontvanger. Anders zal de ontvanger de cadeaukaart niet kunnen inwisselen.
  • Als u een Xbox-cadeaukaart inwisselt in een land dat niet overeenkomt met het land dat is gekoppeld aan uw factuuraccount, dan zal u dat bedrag niet kunnen gebruiken.
  • Het saldo in uw Microsoft-account kan niet worden overgedragen nadat u uw Xbox-cadeaukaart hebt ingewisseld.
  • Het saldo in uw Microsoft-account kan niet worden gebruikt om fysieke goederen te kopen in online stores.

Windows-cadeaukaart

Wat kan ik kopen met een Windows-cadeaukaart?

Windows-cadeaukaarten werken op dezelfde manier als Xbox-cadeaukaarten en zijn een geweldige manier om te genieten van de recentste games, apps en entertainment van de Windows Store. Wanneer u uw Windows-cadeaukaart inwisselt in uw Microsoft-account, kunt u deze gebruiken om content te kopen in elke deelnemende online Microsoft Store, inclusief de Windows Phone Store en Xbox Store.

Opmerkingen

• U kunt de Windows-cadeaukaart niet direct gebruiken om een Xbox Live Gold-abonnement of andere abonnementsservices te kopen.
  • U kunt de Windows-cadeaukaart niet gebruiken om content van de Xbox 360 Marketplace of Xbox 360-content op de Xbox One te kopen.
  • Als u een Windows-cadeaukaart koopt, moet u zorgen dat de valuta die u gebruikt, overeenkomt met de valuta van de factuuraccount van de ontvanger. Anders zal de ontvanger de cadeaukaart niet kunnen inwisselen.
  • Als u een Windows-cadeaukaart inwisselt in een land dat niet overeenkomt met het land dat is gekoppeld aan uw factuuraccount, dan zal u dat bedrag niet kunnen gebruiken.
  • Het saldo in uw Microsoft-account kan niet worden overgedragen nadat u uw Windows-cadeaukaart hebt ingewisseld.
  • Het saldo in uw Microsoft-account kan niet worden gebruikt om fysieke goederen te kopen in online stores.

Prepaidcode Xbox Live Gold-abonnement

Wat kan ik kopen met een prepaidcode voor een Xbox Live Gold-abonnement?

Een prepaidcode voor een Xbox Live Gold-abonnement kan worden gebruikt om een Xbox Live Gold-abonnement van 1, 3 of 12 maanden te kopen voor gebruik op uw Xbox-console. Met dit soort prepaidcode kunt u niets anders kopen.

Andere prepaidcodes

Wat kan ik kopen met andere soorten prepaidcodes?

Naast Xbox-cadeaukaarten, Windows-cadeaukaarten en prepaidkaarten voor een Xbox Live Gold-abonnement zijn er nog andere soorten prepaidcodes voor specifieke items.

Voorbeelden zijn de EA Access Pass for Xbox One Download Code, prepaidcodes voor gamespecifieke downloads, codes voor downloadable content voor specifieke games en de Groove Music Pass Digital Code.

Deze prepaidcodes kunnen alleen worden gebruikt om het beoogde Xbox-abonnement of -content te kopen. Met dit soort prepaidcode kunt u niets anders kopen.

Microsoft Points

In augustus 2013 werd het gebruik van Microsoft Points stopgezet. Transacties op de Xbox gebeuren nu in uw lokale valuta*. Microsoft Points-kaarten die u koopt in winkels kunnen tot nader order nog steeds worden ingewisseld op uw console en op Xbox.com. Microsoft heeft geen plannen om reeds gekochte Points-kaarten en codes niet meer te accepteren. Zie Veelgestelde vragen over de overgang van Microsoft-account naar lokale valuta voor meer informatie.

*Prijzen in de Verenigde Arabische Emiraten worden vermeld in Amerikaanse dollars.