Creditcards voor uw Xbox Music-pas toevoegen, wijzigen of verwijderen

Overzicht

Een of meer creditcards kunnen worden gekoppeld aan uw Xbox Music-pas (voorheen Zune Music-pas). Deze betalingsopties kunnen worden gebruikt om items in de Music Store te kopen en worden beheerd vanaf de pagina Betalingsopties van uw account.

Voor meer informatie over de Xbox Music-pas gaat u naar:

De creditcard voor uw Xbox Music-pas wijzigen

Zo koppelt u een nieuwe creditcard aan uw Xbox Music-account:

1. Ga naar de pagina van uw Microsoft-account en meld u aan met de Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord) die aan deze account is gekoppeld.
    Opmerking Voor toegang tot uw account vanaf de Xbox Music-app: open de app, plaats de aanwijzer in de rechterbovenhoek of -onderhoek van het scherm (of veeg vanaf rechts), tik of klik op Instellingen, tik of klik op Account en tik of klik daarna op Betalingsopties beheren.
  2. Nadat u bent aangemeld, wordt u wellicht gevraagd een code in te voeren die u via e-mail of sms zal ontvangen (naargelang uw instellingen). Dit is een identiteitsbewijs. (Zie Hulp bij beveiligingsgegevens van uw Microsoft-account voor meer informatie over het instellen van identiteitsbewijzen)
  3. Tik of klik op Betalingsopties beheren.
  4. Tik of klik op Een nieuwe creditcard toevoegen (het is mogelijk dat u omlaag moet scrollen om de knop te zien).
  5. Voer de gegevens voor de nieuwe creditcard in op de pagina "Creditcard toevoegen" en tik of klik op Opslaan.

Een creditcard verwijderen uit uw Xbox Music-pas

Als u een maandabonnement op een Xbox Music-pas hebt en u uw creditcard verwijdert, blijft uw Music-pas actief tot het einde van de lopende termijn waarvoor u hebt betaald.

Een creditcard uit uw Xbox Music-account verwijderen:

1. Ga naar de pagina van uw Microsoft-account en meld u aan met de Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord) die aan deze account is gekoppeld.
    Opmerking Voor toegang tot uw account vanaf de Xbox Music-app: open de app, plaats de aanwijzer in de rechterbovenhoek of -onderhoek van het scherm (of veeg vanaf rechts), tik of klik op Instellingen, tik of klik op Account en tik of klik daarna op Betalingsopties beheren.
  2. Nadat u bent aangemeld, wordt u gevraagd een code in te voeren die u via e-mail of sms zal ontvangen (naargelang uw instellingen). Dit is een identiteitsbewijs. (Zie Hulp bij beveiligingsgegevens van uw Microsoft-account voor meer informatie over het instellen van identiteitsbewijzen.)
  3. Tik of klik op Betalingsopties beheren.
  4. Tik of klik op de pagina "Betalingsopties beheren" op Verwijderen naast de creditcard die u niet meer wilt gebruiken.

Opmerking De oude creditcard wordt verwijderd uit ons systeem en u kunt deze niet meer gebruiken. Eventuele informatie hierover die nog steeds wordt weergegeven, dient alleen om de geschiedenis weer te geven.

Problemen om creditcards toe te voegen of een betalingsoptie te wijzigen

Als u een probleem hebt wanneer u een betalingsoptie probeert toe te voegen of te verwijderen, zie het deel "Creditcardautorisatie mislukt of statuscode 80190821, 8004ad43 of 8058F041" van Problemen met aankopen van Xbox LIVE oplossen.