Prepaidcodes

Als u een prepaidcode, geschenkkaart of promotiecode hebt, kunt u deze hier inwisselen.
Als u een Xbox-geschenkkaart, Xbox Live Gold-kaart of een andere prepaidcode voor content van Xbox Live of Xbox Music hebt, vindt u hier informatie om deze in te wisselen.
Als u problemen hebt met het inwisselen van een prepaidcode op Xbox Live, vindt u hier een aantal mogelijke oplossingen.
Als u een prepaidcode of Microsoft Points voor content van Zune hebt gekocht, vindt u hier informatie over hoe u deze kunt inwisselen in de Zune-software of op Xbox.com.
Als u via Games for Windows – Marketplace een game hebt gekocht en gedownload, zijn de gamesleutels en de toegangstoken van Games for Windows LIVE opgeslagen in de clientsoftware. Hier vindt u meer informatie over hoe u deze kunt vinden.
Hoe u prepaidkaarten en promotiecodes kunt inwisselen op uw Windows Phone 8.
Informatie over de verschillende soorten prepaidcodes die u kunt gebruiken om content voor Xbox te kopen, inclusief wat u kunt kopen en hoe de codes/aankopen in uw Microsoft-account worden weergegeven.
Informatie om problemen op te lossen die optreden wanneer u een token of QR-code probeert in te wisselen.