Gamertag en profiel

Uw Microsoft-account bijwerken als u verhuist naar een ander land of een andere regio
Lees hoe u uw Microsoft-account bijwerkt als u verhuist naar een ander land of een andere regio en wat de gevolgen zijn als u de regio verandert.
Een Microsoft-account op Xbox One toevoegen of verwijderen
Lees hoe u een Microsoft-account toevoegt of verwijdert op een Xbox One-console.
Your Xbox Live-account is opgeschort of geblokkeerd
Meer informatie over nalevingsmaatregelen op Xbox Live.
Hoe u uw Xbox-gamertag kunt wijzigen
Hoe u uw Xbox-gamertag kunt wijzigen via een browser, op uw Xbox One- of Xbox 360-console of in de Xbox-app op Windows 10.
Een Xbox-profiel op Xbox 360 toevoegen of verwijderen
Ontdek hoe u uw Xbox-profiel kunt toevoegen of verwijderen op elke Xbox 360-console.
Hoe u uw Xbox-profiel op een andere Xbox kunt gebruiken
Hoe u uw Xbox-profiel op een andere Xbox-console kunt gebruiken, zodat u overal kunt spelen met uw gamertag en profiel.
Een toegangscode gebruiken en de toegang tot Xbox Live op uw Xbox 360 beheren
Beheer de toegang tot uw Xbox Live-account op uw Xbox 360 door een toegangscode in te stellen of het wachtwoord van uw Microsoft-account te vragen om u aan te melden bij uw profiel.
Je gamerafbeelding op Xbox One wijzigen
Meer informatie over hoe je de gamerafbeelding wijzigt en een aangepaste afbeelding uploadt voor je Xbox One-profiel vanaf je Xbox One-console.
Profiel wisselen op Xbox One of Xbox 360
Hoe u van profiel kunt wisselen wanneer u een Xbox One- of Xbox 360-console gebruikt.
Uw Xbox-profiel naar een andere Xbox 360-console verplaatsen met een flashstation of memory unit
Lees hoe u uw profiel naar een andere console kunt verplaatsen met een flashstation of memory unit.
Een offline Xbox 360-profiel omzetten naar een gamertag
Hoe u uw offline profiel kunt omzetten naar een gamertag, die u kunt koppelen aan een Microsoft-account.