Gamertag & profiel beheren

Wat u kunt doen wanneer u wilt zich aanmelden bij uw Xbox Live-account en u een foutbericht "Your account has been suspended due to a problem with your payment option" te zien krijgt
Hoe u de Xbox Live-gamertag op de Xbox One- of Xbox 360-console kunt wijzigen.
Wat u kunt doen als u foutbericht "Your Xbox Live membership information isn’t valid" te zien krijgt wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live.
Informatie over hoe u uw offline profiel kunt omzetten naar een gamertag, die u kunt koppelen aan een Microsoft-account.
Als u meer dan een Xbox 360-console hebt of u wilt gamen bij een vriend thuis, vindt u hier hoe u uw profiel kunt downloaden naar een andere console of het verwijderen als u het niet langer op die console wilt gebruiken.
Hoe u een gamertag van de ene Microsoft-account naar een andere kunt verplaatsen.
Beheer de toegang tot uw Xbox Live-account door een toegangscode in te stellen of het wachtwoord van uw Microsoft-account te vragen om u aan te melden bij uw profiel.
Hoe u uw Xbox Live-profiel kunt beveiligen met een wachtwoord, ervoor kunt zorgen dat Xbox 360 uw wachtwoord onthoudt en de wachtwoordbeveiliging op uw profiel kunt wijzigen.
Als u uw gamertag op meerdere Xbox 360-consoles hebt gebruikt, krijgt u daarover wellicht een bericht te zien. Lees hier wat dat betekent en wat u eraan moet doen.
Krijgt u het foutbericht "The Microsoft account (or Windows Live ID) that you’re switching to is already linked to another Xbox account" te zien? Hoe u dit kunt oplossen, zodat u uw Xbox Live-gamertag kunt verplaatsen naar een andere Microsoft-account.
De recentste versie van de consolesoftware maakt het eenvoudig om uw Xbox Live-profiel of -gamertag op meerdere consoles te gebruiken. Hier vindt u een overzicht van wat u met deze nieuwe functies kunt doen.