Aanmelden
Deze pagina delen

Gamertag en profiel

Wanneer u de regio van uw Xbox Live-account wijzigt, kunnen er bepaalde zaken veranderen in uw account, terwijl andere zaken ongewijzigd blijven. Hier vindt u informatie over wat deze wijzigingen zijn en hoe u ze kunt aanpakken.
Hoe u een account van een Xbox One-console kunt verwijderen.
Ontdek hoe u uw Xbox Live-profiel en gamertag kunt verplaatsen naar een andere Microsoft-account via een Xbox 360-console.
Hoe u uw Xbox Live-gamertag kunt wijzigen via een browser, op uw Xbox One- of Xbox 360-console of in de Xbox-app op Windows 10.
Hoe u een Xbox Live-profiel dat u niet meer nodig hebt, kunt verwijderen van uw Xbox 360-console.
Beheer de toegang tot uw Xbox Live-account op uw Xbox 360 door een toegangscode in te stellen of het wachtwoord van uw Microsoft-account te vragen om u aan te melden bij uw profiel.
Ontdek hoe u uw Xbox Live-profiel kunt downloaden naar een andere Xbox 360-console of opnieuw downloaden als u het hebt verwijderd.
Hoe u uw offline profiel kunt omzetten naar een gamertag, die u kunt koppelen aan een Microsoft-account.
Hoe u van profiel kunt wisselen wanneer u een Xbox One- of Xbox 360-console gebruikt.
Hoe u de gamerafbeelding voor uw Xbox One-profiel kunt wijzigen vanaf uw Xbox One-console.
Hoe u uw Xbox-profiel op een andere Xbox-console kunt gebruiken, zodat u overal kunt spelen met uw gamertag en profiel.