Wachtwoord en beveiliging: Populaire onderwerpen

Wachtwoord Microsoft-account opnieuw instellen
Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, helpt de informatie op deze pagina u om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
E-mailadres van uw Microsoft-account zoeken
Ontdek hoe u het e-mailadres dat van uw Microsoft-account kunt vinden, zodat u zich kunt aanmelden.
Uw Xbox Live-profiel verplaatsen naar een andere Microsoft-account op Xbox 360
Ontdek hoe u uw Xbox Live-profiel en gamertag kunt verplaatsen naar een andere Microsoft-account via een Xbox 360-console.
Fout "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig" treedt op voor Xbox Live op Xbox 360
Wat u kunt doen om het volgende foutbericht op Xbox 360 op te lossen: "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig. Probeer het opnieuw."
U kunt ouderlijke toestemming niet voltooien bij de aanmaak van een Xbox Live-kinderaccount
Hebt u problemen om een kinderaccount aan te maken? Wat u kunt doen als u het gedeelte voor ouderlijke toestemming niet kunt voltooien.
Instellingen voor onlineveiligheid en privacy van Xbox 360 wijzigen
Informatie over de instellingen voor onlineveiligheid en privacy die Xbox 360 te bieden heeft. Ook informatie over hoe u een kinderaccount kunt verhogen naar de account van een volwassene.
Definitie van een Microsoft-kinderaccount
Wat een kinderaccount is en de redenen waarom een Microsoft-account wordt behandeld als een kinderaccount.
Privacy en onlineveiligheid voor Xbox One en Xbox 360 beheren vanaf uw computer
Hoe u de controlemechanismen voor privacy en onlineveiligheid voor Xbox One en Xbox 360 kunt beheren vanaf de computer.
Fout "Er is een probleem met het vereisen van je wachtwoord bij aanmelding" op Xbox 360
Hoe u een fout oplost die optreedt wanneer u een wachtwoord voor aanmelden probeert in te stellen op Xbox 360.
Een Xbox One-console gebruiken als gast
Hoe u een Xbox One-console als gast kunt gebruiken.
"Ik denk dat mijn Microsoft-account is gehackt"
Wat u kunt doen als u vermoedt dat uw Microsoft-account is gehackt of als u wilt controleren op ongeoorloofde activiteit in uw account.