Wachtwoord en beveiliging: Populaire onderwerpen

Wachtwoord Microsoft-account opnieuw instellen
Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, helpt de informatie op deze pagina u om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
E-mailadres van uw Microsoft-account zoeken
Ontdek hoe u het e-mailadres dat van uw Microsoft-account kunt vinden, zodat u zich kunt aanmelden.
Uw Xbox Live-profiel verplaatsen naar een andere Microsoft-account op Xbox 360
Ontdek hoe u uw Xbox Live-profiel en gamertag kunt verplaatsen naar een andere Microsoft-account via een Xbox 360-console.
Fout "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig" treedt op voor Xbox Live op Xbox 360
Wat u kunt doen om het volgende foutbericht op Xbox 360 op te lossen: "Het door jou ingevoerde e-mailadres of wachtwoord is ongeldig. Probeer het opnieuw."
U kunt ouderlijke toestemming niet voltooien bij de aanmaak van een Xbox Live-kinderaccount
Hebt u problemen om een kinderaccount aan te maken? Wat u kunt doen als u het gedeelte voor ouderlijke toestemming niet kunt voltooien.
"Ik denk dat mijn Microsoft-account is gehackt"
Wat u kunt doen als u vermoedt dat uw Microsoft-account is gehackt of als u wilt controleren op ongeoorloofde activiteit in uw account.
Een Xbox One-console gebruiken als gast
Hoe u een Xbox One-console als gast kunt gebruiken.
Instellingen voor onlineveiligheid en privacy van Xbox 360 wijzigen
Informatie over de instellingen voor onlineveiligheid en privacy die Xbox 360 te bieden heeft. Ook informatie over hoe u een kinderaccount kunt verhogen naar de account van een volwassene.
Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox 360-console beheren
Hoe u uw Xbox Live-profiel kunt beveiligen met een wachtwoord, ervoor kunt zorgen dat uw Xbox-console uw wachtwoord onthoudt en hoe u de wachtwoordbeveiliging op uw profiel kunt wijzigen.
Een Xbox One-wachtwoordcode maken
Hoe u uw Xbox One-wachtwoordcode kunt aanmaken om uw account te beveiligen.
U bent uw wachtwoordcode op de Xbox One vergeten
Ontdek hoe u een Xbox One-wachtwoordcode maakt. Uw wachtwoordcode helpt om uw account beter te beveiligen.