Accessoires

Hoe u een Xbox 360-controller voor Windows kunt instellen
Hoe u een draadloze of bekabelde Xbox 360-controller voor Windows installeert, aansluit en test.
Een controller aansluiten op de Xbox 360
Handleiding voor het aansluiten van een bekabelde of draadloze controller op de Xbox 360-console, inclusief hoe u de batterijen kunt vervangen en wat u kunt doen als een draadloze controller niet werkt.
Een bekabelde Xbox 360-controller aansluiten op uw pc
Informatie over hoe u een bedrade Xbox 360 controller kunt aansluiten op een computer die draait op Windows.
Verbinding met Xbox 360 draadloze controller wordt verbroken of kan er geen verbinding mee maken
Oplossingen zoeken voor problemen met de Xbox 360 draadloze controller, bijvoorbeeld de controller verbreekt vaak de verbinding of kan geen verbinding maken met de Xbox 360-console.
Beschrijving van de Xbox 360 HDMI-kabel
Informatie over de Xbox 360 HDMI-kabel.
Xbox 360-opslag
Informatie over opslagapparaten en -opties voor de Xbox 360 en de inhoud van de Xbox 360 verplaatsen naar een andere console via de Xbox 360 harddisk, een USB-flashstation en de transmissiekabel voor de Xbox 360.
Een Xbox 360 harddisk toevoegen of verwijderen
Informatie over het installeren of verwijderen van een Xbox 360 harddisk uit een originele Xbox 360-console en uit de nieuwe Xbox 360 S.
Veelgestelde vragen over Xbox 360 USB-flashstation
Tips om problemen met USB-flashstations op Xbox 360 op te lossen.
Een headset aansluiten op de Xbox 360-console
Gebruik een draadloze of bekabelde headset om met vrienden op Xbox Live te praten via uw Xbox 360-console. Zo kunt u deze instellen.
Problemen met bekabelde Xbox 360-headset oplossen
Hoe u problemen met geluid en echo met de bekabelde Xbox 360-headset kunt oplossen.
Uw Xbox 360-controller kalibreren voor een computer met Windows
Hier vindt u instructies om uw Xbox 360-controller te kalibreren voor gebruik op computers met Windows.