Accessoires

Populaire onderwerpen

Handleiding voor het aansluiten van een bedrade of draadloze controller op de Xbox 360-console, inclusief hoe u de batterijen kunt vervangen en wat u kunt doen als een draadloze controller niet werkt.
U kunt een USB-flashstation gebruiken als opslagapparaat voor de Xbox 360 en tot 16 GB aan Xbox-content opslaan. Informatie over hoe u een USB-flashstation gebruikt als opslagapparaat voor de Xbox 360-console.
Informatie over hoe u een bedrade Xbox 360 controller kunt aansluiten op een computer die draait op Windows.
Oplossingen zoeken voor problemen met de Xbox 360 draadloze controller, bijvoorbeeld de Xbox 360 draadloze controller verbreekt vaak de verbinding of kan geen verbinding krijgen met de Xbox 360-console.
Informatie over Xbox 360-opslagapparaten en opties voor het opslaan en verplaatsen van Xbox 360-content. U kunt content opslaan en verplaatsen naar een andere console met de Xbox 360 harddisk, een USB-flashstation en de overdrachtskabel voor de Xbox 360.