Accessoires

Populaire onderwerpen

Handleiding voor het aansluiten van een bedrade of draadloze controller op de Xbox 360-console, inclusief hoe u de batterijen kunt vervangen en wat u kunt doen als een draadloze controller niet werkt.
Informatie over de Xbox 360 controller, inclusief de knoppen configureren, instellen en gebruiken.
Als u algemene problemen hebt met draadloze Xbox 360-accessoires, kunt u hier terecht voor een eenvoudige oplossing.
Informatie over Xbox 360-opslagapparaten en opties voor het opslaan en verplaatsen van Xbox 360-content. U kunt content opslaan en verplaatsen naar een andere console met de Xbox 360 harddisk, een USB-flashstation en de overdrachtskabel voor de Xbox 360.
U kunt een USB-flashstation gebruiken als opslagapparaat voor de Xbox 360 en tot 16 GB aan Xbox-content opslaan. Informatie over hoe u een USB-flashstation gebruikt als opslagapparaat voor de Xbox 360-console.
Oplossingen zoeken voor problemen met de Xbox 360 draadloze controller, bijvoorbeeld de Xbox 360 draadloze controller verbreekt vaak de verbinding of kan geen verbinding krijgen met de Xbox 360-console.
Problemen met het gebruik van een Xbox 360 draadloze netwerkadapter met een Xbox 360-console oplossen.