Accessoires

Hoe u een Xbox 360-controller voor Windows kunt instellen
Hoe u een draadloze of bekabelde Xbox 360-controller voor Windows installeert, aansluit en test.
Een controller aansluiten op de Xbox 360
Handleiding voor het aansluiten van een bekabelde of draadloze controller op de Xbox 360-console, inclusief hoe u de batterijen kunt vervangen en wat u kunt doen als een draadloze controller niet werkt.
Verbinding met Xbox 360 draadloze controller wordt verbroken of kan er geen verbinding mee maken
Oplossingen zoeken voor problemen met de Xbox 360 draadloze controller, bijvoorbeeld de controller verbreekt vaak de verbinding of kan geen verbinding maken met de Xbox 360-console.
Een Xbox 360 harddisk toevoegen of verwijderen
Informatie over het installeren of verwijderen van een Xbox 360 harddisk uit een originele Xbox 360-console en uit de nieuwe Xbox 360 S.
Beschrijving van de Xbox 360 HDMI-kabel
Informatie over de Xbox 360 HDMI-kabel.
Xbox 360 Wireless Speed Wheel
Hoe u de Xbox 360 Wireless Speed Wheel instelt, gebruikt en problemen ermee oplost.
Een headset aansluiten op uw Xbox 360-console
Gebruik een draadloze of bekabelde headset om met vrienden op Xbox Live te praten via uw Xbox 360-console. Zo kunt u deze instellen.
Xbox 360-opslag
Informatie over opslagapparaten en -opties voor de Xbox 360 en de inhoud van de Xbox 360 verplaatsen naar een andere console via de Xbox 360 harddisk, een USB-flashstation en de transmissiekabel voor de Xbox 360.
De bekabelde Xbox 360-headset aansluiten en gebruiken
Met de Xbox 360-headset met snoer kunt u chatten met vrienden op Xbox Live. Hier vindt u informatie over hoe u deze kunt instellen.
Problemen met bekabelde Xbox 360-headset oplossen
Hoe u problemen met geluid en echo met de bekabelde Xbox 360-headset kunt oplossen.
USB-flashstations gebruiken bij Xbox 360
Hoe u een USB-flashstation bij uw Xbox 360-console kunt gebruiken.