Verbindingen

Populaire onderwerpen

Antwoorden op vragen over het aansluiten van de console op uw thuisnetwerk en het gebruik van Windows Media Center om muziek, video of foto's van uw computer te streamen naar uw tv.
Informatie over het gebruik van Windows Media Center met uw Xbox 360 en een pc met Windows Vista, Windows 7 of Windows 8.
Hoe u de Xbox 360 kunt instellen om te werken als Windows Media Center Extender, zodat u mediacontent van uw pc met Windows 7 op uw tv kunt bekijken.
Informatie over hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8, om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.
Als u een stereo of een andere A/V-ontvanger hebt, dan kunt u deze samen met uw Xbox 360 gebruiken voor een ongelofelijke geluidskwaliteit! Ga daarvoor als volgt te werk.