Verbindingen

Pc met Windows Media Center

Antwoorden op vragen over het aansluiten van de console op uw thuisnetwerk en het gebruik van Windows Media Center om muziek, video of foto's van uw computer te streamen naar uw tv.
Informatie over het gebruik van Windows Media Center met uw Xbox 360 en een pc met Windows Vista, Windows 7 of Windows 8.
Hoe u de Xbox 360 kunt instellen om te werken als Windows Media Center Extender, zodat u mediacontent van uw pc met Windows 7 op uw tv kunt bekijken.
Informatie over hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8, om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.
Windows Media Center gebruiken om muziek, afbeeldingen en video naar de Xbox 360-console te streamen. Leer hoe.
De meest voorkomende fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u Windows Media Center met uw Xbox 360 gebruikt.
Wat u kunt doen als u foutbericht "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Hoe u de Windows Media Center afstandsbediening kunt instellen, zodat u Windows Media Center-functies op de console kunt bedienen.
Informatie over hoe u de firewallpoorten instelt zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met uw Xbox-console.
Wat u kunt doen als de installatiecode ontbreekt wanneer u Windows Media Center installeert bij de Xbox 360-console.
Informatie over welke mappen op uw computer standaard bewaakt worden wanneer u de Xbox 360-console als Windows Media Center Extender gebruikt.
Hier vindt u meer informatie over wat u kunt doen als u geen consolecode voor uw Windows Media Center hebt.
Meer informatie over wat u kunt doen als u "Configuratiefout" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Wat u kunt doen als u foutbericht "Xbox 360 niet gevonden" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Wat u kunt doen als u deze fout te zien krijgt wanneer u een programma voor de Xbox 360 Media Center Extender in Windows XP Media Center Edition 2005 probeert te installeren.
Informatie over hoe u een firewall van een andere fabrikant instelt, zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met de Xbox.
Wat u kunt doen als u foutbericht "Session Terminated" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Wat u kunt doen als u foutbericht "The correct ports cannot be opened" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Informatie over hoe u problemen met het schermtoetsenbord van Windows Media Center kunt oplossen.