Verbindingen

Pc met Windows Media Center

Informatie over hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8, om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.
Informatie over het gebruik van Windows Media Center met uw Xbox 360 en een pc met Windows Vista, Windows 7 of Windows 8.
Wat u kunt doen als de installatiecode ontbreekt wanneer u Windows Media Center installeert bij de Xbox 360-console.
De meest voorkomende fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u Windows Media Center met uw Xbox 360 gebruikt.
Informatie over welke mappen op uw computer standaard bewaakt worden wanneer u de Xbox 360-console als Windows Media Center Extender gebruikt.
Antwoorden op vragen over het aansluiten van de console op uw thuisnetwerk en het gebruik van Windows Media Center om muziek, video of foto's van uw computer te streamen naar uw tv.
Informatie over hoe u Windows Media Center instelt om muziek, afbeeldingen en video naar de Xbox 360-console te streamen.
Windows Media Center gebruiken om muziek, afbeeldingen en video naar de Xbox 360-console te streamen. Leer hoe.
Hier vindt u meer informatie over wat u kunt doen als u geen consolecode voor uw Windows Media Center hebt.
Hoe u de Windows Media Center afstandsbediening kunt instellen, zodat u Windows Media Center-functies op de console kunt bedienen.