Verbindingen

Pc met Windows Media Center

Hoe u de Xbox 360 kunt instellen om te werken als Windows Media Center Extender, zodat u mediacontent van uw pc met Windows 7 op uw tv kunt bekijken.
Hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8 om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.
Windows Media Center gebruiken om muziek, afbeeldingen en video naar de Xbox 360-console te streamen. Leer hoe.
Hoe u fout "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" kunt oplossen, zodat u de Xbox 360 met uw pc kunt verbinden.
De meest voorkomende fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u Windows Media Center met uw Xbox 360 gebruikt.
Hoe u de Windows Media Center afstandsbediening kunt instellen, zodat u Windows Media Center-functies op de console kunt bedienen.
Informatie over hoe u de firewallpoorten instelt zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met uw Xbox-console.
Informatie over welke mappen op uw computer standaard bewaakt worden wanneer u de Xbox 360-console als Windows Media Center Extender gebruikt.
Meer informatie over wat u kunt doen als u "Configuratiefout" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Wat u kunt doen als de installatiecode ontbreekt wanneer u Windows Media Center installeert bij de Xbox 360-console.
Hier vindt u meer informatie over wat u kunt doen als u geen consolecode voor uw Windows Media Center hebt.
Wat u kunt doen als u foutbericht "Xbox 360 niet gevonden" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt.
Informatie over hoe u een firewall van een andere fabrikant instelt, zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met de Xbox.
Informatie over hoe u foutbericht "Session Terminated" kunt oplossen, zodat u Windows Media Center verder met Xbox 360 kunt gebruiken.
Wat u kunt doen als u foutbericht "The correct ports cannot be opened" te zien krijgt wanneer u Windows Media Center gebruikt om verbinding te maken met uw Xbox 360.
Informatie over hoe u problemen met het schermtoetsenbord van Windows Media Center kunt oplossen.