Console

Uw Xbox 360 S of originele Xbox 360 aansluiten op een tv
Een stapsgewijze handleiding om de Xbox 360 S-console of originele Xbox 360-console aan te sluiten op uw tv of beeldscherm.
Een nieuwe Xbox 360-update ophalen
De Xbox 360-consolesoftware wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies. Hier vindt u tips en suggesties om uw consolesoftware bij te werken via Xbox Live, een gameschijf of zelfs een USB-flashstation.
De schijflade van de Xbox 360-console handmatig uitwerpen
Als de schijflade van uw Xbox 360-console klem zit, krijgt u hier informatie over hoe u deze handmatig kunt openen.
Problemen met een update naar uw Xbox 360-console oplossen
Oplossingen voor problemen en foutberichten in de Xbox 360-consolesoftware die kunnen optreden bij het bijwerken van de Xbox 360-consolesoftware.
Hoe u de cache op een Xbox 360 wist
Ontdek hoe u de systeemcache van de Xbox 360-console kunt wissen. Dit kan vaak problemen met de Xbox 360-console oplossen.
Oplossing voor knipperende lampjes Xbox 360
Knipperende lampjes op uw Xbox 360-console kunnen erop wijzen dat reparatie, meer stroom of gewoon meer ruimte nodig is. Hier vindt u meer informatie over wat knipperende lampjes betekenen en wat u moet doen.
Oplossing voor Xbox 360-disc-station
Wat u kunt doen als het disc-station van uw Xbox 360-console geen discs kan lezen of niet open of dicht gaat.
Uw Xbox 360 E aansluiten op een tv
Hoe u uw Xbox 360 E-console met verschillende kabels op een hdtv, standaard-tv of beeldscherm kunt aansluiten.
Xbox 360 handleidingen en specificaties
Bent u de handleiding voor uw Xbox 360-console of -accessoire kwijt? Hier kunt u deze informatie opzoeken.
Versies en systeemupdates besturingssysteem Xbox 360
Ontdek de meest recente systeemupdate voor het besturingssysteem voor Xbox 360 en wat werd bijgewerkt of toegevoegd.
De instellingen van uw Xbox 360 wijzigen
Gebruik deze gids voor informatie over hoe u toegang krijgt tot de instellingen van uw Xbox 360-console, zoals landinstellingen, tijd en datum, en hoe u deze kunt aanpassen.