Netwerken

Over Xbox Live op Xbox 360
Xbox Live is de online service voor Xbox 360. Lees deze pagina voor meer informatie over Xbox Live en hoe u uw console kunt verbinden.
Xbox 360: Ik krijg een foutbericht wanneer ik mijn Xbox Live-verbinding test
Als u een foutbericht te zien krijgt wanneer u de Xbox Live-verbinding test, kunt u het foutbericht hier opzoeken om oplossingen voor uw verbindingsprobleem te vinden.
"Ik heb reeds verbinding gemaakt met Xbox Live, maar ik kan nu geen verbinding meer maken."
De oplossingen die u kunt proberen als u voorheen verbinding kon maken met Xbox Live, maar nu geen verbinding meer kunt maken.
Xbox 360 netwerkpoorten en routerconfiguraties voor Xbox Live
Meer informatie over welke netwerkpoorten worden gebruikt bij de configuratie van een firewall of router voor gebruik in combinatie met een Xbox 360-console en Xbox Live.
Hoe u draadloze netwerkinstellingen kunt configureren op uw Xbox 360-console
Informatie over hoe u draadloze instellingen configureert op de Xbox 360-console.
Ik kan mijn vrienden online niet horen of ik kan niet deelnemen aan een multiplayergame op Xbox Live of deze niet hosten
Hier vindt u oplossingen die u kunt proberen als u een NAT-fout ontvangt of uw vrienden online niet kunt horen of als u niet kunt deelnemen aan een online multiplayergame of deze niet kunt hosten.
Het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoeken
Hoe u het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoekt, zodat u verbinding kunt maken met Xbox Live via uw draadloze netwerk.
"Ik maak voor het eerst verbinding met Xbox Live."
Zoek hulp om met de Xbox-console verbinding te maken met Xbox Live via een bedrade of draadloze verbinding.
"Ik verlies regelmatig de verbinding met Xbox Live"
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als u regelmatig de verbinding met Xbox Live verliest.
Uw Xbox 360-console verbinden met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router
Hoe u met de Xbox 360-console verbinding kunt maken met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router.
"Ik ervaar trage prestaties wanneer ik games op Xbox Live speel."
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als u verbinding kunt maken met Xbox Live, maar u trage prestaties of vertraging krijgt wanneer u games op Xbox Live speelt.