Netwerken: Populaire onderwerpen

Over Xbox Live op Xbox 360
Xbox Live is de online service voor Xbox 360. Lees deze pagina voor meer informatie over Xbox Live en hoe u uw console kunt verbinden.
"Ik heb hulp nodig met mijn Xbox 360-netwerkverbinding"
Als er problemen zijn met de netwerkverbinding van uw Xbox 360-console, kunt u hier de beste oplossing vinden voor het specifieke netwerkprobleem dat u ervaart.
Xbox 360: Ik krijg een foutbericht wanneer ik mijn Xbox Live-verbinding test
Als u een foutbericht te zien krijgt wanneer u de Xbox Live-verbinding test, kunt u het foutbericht hier opzoeken om oplossingen voor uw verbindingsprobleem te vinden.
Ik kan mijn vrienden online niet horen of ik kan niet deelnemen aan een multiplayergame op Xbox Live of deze niet hosten
Hier vindt u oplossingen die u kunt proberen als u een NAT-fout ontvangt of uw vrienden online niet kunt horen of als u niet kunt deelnemen aan een online multiplayergame of deze niet kunt hosten.
Hoe u draadloze netwerkinstellingen kunt configureren op uw Xbox 360-console
Informatie over hoe u draadloze instellingen configureert op de Xbox 360-console.
Xbox 360 netwerkpoorten en routerconfiguraties voor Xbox Live
Meer informatie over welke netwerkpoorten worden gebruikt bij de configuratie van een firewall of router voor gebruik in combinatie met een Xbox 360-console en Xbox Live.
"Ik heb reeds verbinding gemaakt met Xbox Live, maar ik kan nu geen verbinding meer maken."
De oplossingen die u kunt proberen als u voorheen verbinding kon maken met Xbox Live, maar nu geen verbinding meer kunt maken.
"Ik maak voor het eerst verbinding met Xbox Live."
Zoek hulp om met de Xbox-console verbinding te maken met Xbox Live via een bedrade of draadloze verbinding.
Het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoeken
Hoe u het wachtwoord van uw draadloze netwerk zoekt, zodat u verbinding kunt maken met Xbox Live via uw draadloze netwerk.
Uw Xbox 360-console verbinden met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router
Hoe u met de Xbox 360-console verbinding kunt maken met Xbox Live via een Windows-computer in plaats van een router.
"Ik verlies regelmatig de verbinding met Xbox Live"
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als u regelmatig de verbinding met Xbox Live verliest.