Systeem

Audio Video

Is het tv-scherm geblokkeerd of leeg? Is het beeld op het tv-scherm verkleurd of knippert het? Is de weergave vervormd? Krijgt u geluid zonder beeld of beeld zonder geluid? Hier vindt u links naar oplossingen voor deze en andere problemen.
Informatie over video en audio afspelen voor uw Xbox 360-console
Wat u kunt doen als u problemen hebt om content van een camera of ander draagbaar media-apparaat op een Xbox 360-console af te spelen.
Als u een leeg scherm ziet wanneer u de Xbox 360-console aanzet, moet u misschien de video-invoer op uw tv wijzigen, zodat deze overeenstemt met de invoer waarop de console is aangesloten.
Hoe u weergaveproblemen met Xbox 360 kunt oplossen, zoals vreemde vormen, vervormingen, groene en paarse pixillatie.
Informatie over hoe u digitale audio op de Xbox 360-console aansluit en configureert.
Een stapsgewijze handleiding over audio en video voor beginners, met uitleg over hoe u de Xbox 360-console kunt aansluiten op uw tv of beeldscherm.
Informatie om problemen op te lossen wanneer de Xbox 306 E-console opnieuw opstart of het beeld van uw tv verdwijnt wanneer u de ingang naar uw tv verandert.
Leer hoe u de instellingen van de Xbox 360-console wijzigt om de videokwaliteit te verbeteren van een tv of monitor die is aangesloten op een Xbox 360-console.
Met behulp van Windows Media Player, Xbox Music of Xbox Video muziek, afbeeldingen en video streamen naar uw Xbox 360-console. Leer hoe.
Als u een probleem hebt of een foutbericht te zien krijgt wanneer u een film op dvd probeert af te spelen op de Xbox 360-console, kunt u deze oplossingen proberen.
Xbox 360-statuscodefouten bij het afspelen van video's of films
Informatie over hoe u foto's of een diavoorstelling op de Xbox 360-console kunt bekijken.
U kunt dvd's afspelen op uw Xbox 360-console. Leer meer over regiocodes van dvd's, indelingen en de soorten schijven die worden ondersteund door de Xbox 360-console.
Als u een stereo of een andere A/V-ontvanger hebt, dan kunt u deze samen met uw Xbox 360 gebruiken voor een ongelofelijke geluidskwaliteit! Ga daarvoor als volgt te werk.