Windows Media Center

Windows 8: Xbox 360 instellen als Windows Media Center Extender
Hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8 om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.
Windows 7: Windows Media Center instellen met Xbox 360
Hoe u de Xbox 360 kunt instellen om te werken als Windows Media Center Extender, zodat u mediacontent van uw pc met Windows 7 op uw tv kunt bekijken.
Ontbrekende installatiecode voor Xbox 360 en Windows Media Center
Wat u kunt doen als de installatiecode ontbreekt wanneer u Windows Media Center installeert bij de Xbox 360-console.
Windows Vista: Windows Media Center instellen met Xbox 360
Hoe u muziek, afbeeldingen en video kunt streamen naar uw Xbox 360-console via Windows Media Center.
Firewallpoorten configureren voor Windows Media Center op Xbox 360
Informatie over hoe u de firewallpoorten instelt zodat u Windows Media Center kunt gebruiken met uw Xbox 360-console.
Problemen met de verbinding tussen Windows Media Center en uw Xbox 360 oplossen
De meest voorkomende fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u Windows Media Center met uw Xbox 360 gebruikt.
Foutbericht "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" op de Xbox 360
Hoe u fout "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" kunt oplossen, zodat u de Xbox 360 met uw pc kunt verbinden.