Windows Media Center

Windows 7: Windows Media Center instellen met Xbox 360
Hoe u de Xbox 360 kunt instellen om te werken als Windows Media Center Extender, zodat u mediacontent van uw pc met Windows 7 op uw tv kunt bekijken.
Windows 8: Xbox 360 instellen als Windows Media Center Extender
Hoe u Windows Media Center instelt op computers met Windows 8 om muziek, afbeeldingen en video's naar de Xbox 360-console te streamen.
Ontbrekende installatiecode voor Xbox 360 en Windows Media Center
Wat u kunt doen als de installatiecode ontbreekt wanneer u Windows Media Center installeert bij de Xbox 360-console.
Windows Vista: Windows Media Center instellen met Xbox 360
Hoe u muziek, afbeeldingen en video kunt streamen naar uw Xbox 360-console via Windows Media Center.
Problemen met de verbinding tussen Windows Media Center en uw Xbox 360 oplossen
De meest voorkomende fouten oplossen die kunnen optreden wanneer u Windows Media Center met uw Xbox 360 gebruikt.
Foutbericht "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" op de Xbox 360
Hoe u fout "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center" kunt oplossen, zodat u de Xbox 360 met uw pc kunt verbinden.
Mappen die standaard bewaakt worden bij Xbox 360 als Windows Media Extender
Informatie over de mappen op uw computer die standaard worden bewaakt wanneer u de Xbox 360-console als Windows Media Center Extender gebruikt.