Android

Hoe u een afspeellijst van uw favoriete muziek kunt maken in Xbox Music op een Android-telefoon of -tablet.
Informatie over hoe u muziek kunt synchroniseren naar de cloud.
Informatie over hoe u de cloud van Xbox Music kunt gebruiken.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u hiermee onbeperkt muziek kunt streamen en downloaden.
Meer informatie over Xbox Music, inclusief de Music-app, de Music-pas en de Music Store.
Als u een onafhankelijk muzikant of opnameartiest bent, kunt u ontdekken hoe u uw muziek kunt verkopen in de Xbox Music store.
Wat u kunt doen als u offline geen muziek kunt afspelen op uw Android-apparaat.
Laat het ons weten! Uw suggesties helpen ons beter te begrijpen hoe u de app gebruikt en hoe we de app kunnen verbeteren. U kunt ook stemmen op andere suggesties.