Kinect voor Windows

Bekijk informatie over Kinect voor Windows voor softwareontwikkelaars.
Bekijk informatie over de reparatie van de Kinect-sensor voor Windows.
Problemen met uw Kinect-sensor voor Windows oplossen? Wilt u de SDK downloaden? Hier vindt u meer informatie.
Bekijk gekende problemen met Kinect voor Windows en tips om problemen op te lossen.
Systeemvereisten en informatie bekijken om Kinect voor Windows in te stellen.
Informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing is aangesloten op een Kinect-sensor voor Xbox 360.
Informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing een fout met uw Kinect-sensor voor Windows detecteert.
Informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing een niet aangesloten Kinect-sensor voor Windows detecteert.
Informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing een Kinect-sensor voor Windows zoekt maar deze niet kan vinden.
Informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing uw Kinect-sensor voor Windows niet herkent.
Informatie over wat u kunt doen als uw Windows-toepassing niet kan communiceren met uw Kinect-sensor voor Windows.
Informatie over wat u kunt doen als u twee Windows-toepassingen hebt waarvoor een Kinect-sensor voor Windows nodig is.