Windows Phone 7

Populaire onderwerpen

Download de Zune-software en kom meer te weten over systeemaanbevelingen en privacygegevens.
Informatie over wat u moet doen als u de Zune-software op uw pc niet kunt bijwerken of installeren of u de software van de Zune-speler niet kunt bijwerken.
Informatie over hoe u de Zune Muziek- + videosoftware kunt downloaden, installeren, opnieuw installeren of verwijderen.
Zoek oplossingen voor de fouten waardoor het apparaat niet is herkend door de Zune-software
Zoek oplossingen voor de fouten die zich voordoen wanneer u probeert de Zune-software op uw pc te installeren
Informatie over hoe u de Zune-speler kunt synchroniseren met de Zune Muziek- + videosoftware.
Informatie over het gebruik van uw Xbox Live-account op uw Windows Phone 7 om games met beurten te spelen, uw prestaties bij te houden en in contact te blijven met uw Xbox Live-vrienden.