Aanmelden
Deze pagina delen

Windows Phone 7

Zoek oplossingen voor de fouten waardoor het apparaat niet is herkend door de Zune-software
Informatie over wat u moet doen als u de Zune-software op uw pc niet kunt bijwerken of installeren of u de software van de Zune-speler niet kunt bijwerken.
Hier vindt u informatie over hoe u met behulp van de Zune-software en uw apparaten mediabestanden die u in de Xbox Music Store hebt gekocht kunt herstellen en er een back-up van kunt maken.
Informatie over hoe u de Zune-speler kunt synchroniseren met de Zune Muziek- + videosoftware.
Informatie over hoe u de Zune Muziek- + videosoftware kunt downloaden, installeren, opnieuw installeren of verwijderen.
Informatie over hoe u uw Zune-collecties afspeelt, toevoegt en verwijdert met de Zune Muziek- + videosoftware.
Meer informatie over hoe u uw content draadloos vanaf uw Zune-software naar een Zune-speler kunt synchroniseren.
Hier vindt u informatie over wat u moet doen wanneer u de gebruiksvoorwaarden van Zune niet kunt accepteren met de Zune Muziek- + videosoftware.
Hier vindt u meer informatie over hoe u Zune-afspeellijsten kunt maken, afspelen en synchroniseren op de Zune-software en op uw apparaten.
Wat u moet doen wanneer u het foutbericht "Microsoft Zune werkt niet meer" te zien krijgt wanneer u inhoud van Zune Marketplace downloadt.
Informatie over hoe u muziek kunt streamen, downloaden en afspelen met de Xbox Music-pas.