Windows Phone 7

Informatie over hoe u de Zune Muziek- + videosoftware kunt downloaden, installeren, opnieuw installeren of verwijderen.
Zoek oplossingen voor de fouten waardoor het apparaat niet is herkend door de Zune-software
Wat u moet doen wanneer u het foutbericht "De Zune-software ondersteunt Windows Service Pack 2 niet" te zien krijgt
Informatie over wat u moet doen als u de Zune-software op uw pc niet kunt bijwerken of installeren of u de software van de Zune-speler niet kunt bijwerken.
Informatie over hoe u de Zune-speler kunt synchroniseren met de Zune Muziek- + videosoftware.
Wat u moet doen wanneer u het foutbericht "Microsoft Zune werkt niet meer" te zien krijgt wanneer u inhoud van Zune Marketplace downloadt.
Informatie over hoe u muziek kunt streamen, downloaden en afspelen met de Xbox Music-pas.
Informatie over het gebruik van uw Xbox Live-account op uw Windows Phone 7 om games met beurten te spelen, uw prestaties bij te houden en in contact te blijven met uw Xbox Live-vrienden.
Hier vindt u meer informatie over het gebruik van toegankelijkheidsfuncties bij de Zune Music + Video-software
Hier vindt u meer informatie over hoe u Zune-afspeellijsten kunt maken, afspelen en synchroniseren op de Zune-software en op uw apparaten.
Hier vindt u meer informatie over het bericht: “Het bestand kan niet worden gekocht of gedownload. Het bestand is mogelijk niet beschikbaar in Zune Marketplace¨ bij het downloaden van content vanaf marketplace.