Aanmelden
Deze pagina delen

Windows Phone 7

Informatie over wat u moet doen als u de Zune-software op uw pc niet kunt bijwerken of installeren of u de software van de Zune-speler niet kunt bijwerken.
Zoek oplossingen voor de fouten waardoor het apparaat niet is herkend door de Zune-software
Informatie over hoe u de Zune Muziek- + videosoftware kunt downloaden, installeren, opnieuw installeren of verwijderen.
Meer informatie over het afspelen van met DRM beveiligde muziek en video in de Zune-software of in Xbox Music.
Wat u kunt doen als u foutberichten te zien krijgt of als u problemen hebt om met DRM beveiligde muziek en video's af te spelen in de Zune-software.
Hier vindt u meer informatie over hoe u Zune-afspeellijsten kunt maken, afspelen en synchroniseren op de Zune-software en op uw apparaten.
Informatie over hoe u de Zune-speler kunt synchroniseren met de Zune Muziek- + videosoftware.
Informatie over hoe u muziek kunt streamen, downloaden en afspelen met de Xbox Music-pas.
Informatie over het gebruik van uw Xbox Live-account op uw Windows Phone 7 om games met beurten te spelen, uw prestaties bij te houden en in contact te blijven met uw Xbox Live-vrienden.
Hier vindt u meer informatie over het gebruik van toegankelijkheidsfuncties bij de Zune Music + Video-software
Wat u kunt doen als u problemen hebt om u aan te melden bij uw Zune-account.