Aanmelden
Deze pagina delen

Windows Phone 7: Populaire onderwerpen

Zoek oplossingen voor de fouten waardoor het apparaat niet is herkend door de Zune-software
Informatie over wat u moet doen als u de Zune-software op uw pc niet kunt bijwerken of installeren of u de software van de Zune-speler niet kunt bijwerken.
Informatie over hoe u de Zune Muziek- + videosoftware kunt downloaden, installeren, opnieuw installeren of verwijderen.
Hier vindt u informatie over hoe u met behulp van de Zune-software en uw apparaten mediabestanden die u in de Xbox Music Store hebt gekocht kunt herstellen en er een back-up van kunt maken.
Informatie over hoe u uw Zune-collecties afspeelt, toevoegt en verwijdert met de Zune Muziek- + videosoftware.
Wat u kunt doen als u foutberichten te zien krijgt of als u problemen hebt om met DRM beveiligde muziek en video's af te spelen in de Zune-software.
Informatie over het gebruik van uw Xbox Live-account op uw Windows Phone 7 om games met beurten te spelen, uw prestaties bij te houden en in contact te blijven met uw Xbox Live-vrienden.
Meer informatie over hoe u uw content draadloos vanaf uw Zune-software naar een Zune-speler kunt synchroniseren.
Beschrijving van Zune-services die beschikbaar zijn op uw locatie.
Hier vindt u meer informatie over het gebruik van toegankelijkheidsfuncties bij de Zune Music + Video-software
Wat u kunt doen als u problemen hebt om u aan te melden bij uw Zune-account.