Aanmelden
Deze pagina delen

Windows Phone 7: Populaire onderwerpen

Informatie over wat u moet doen als u de Zune-software op uw pc niet kunt bijwerken of installeren of u de software van de Zune-speler niet kunt bijwerken.
Zoek oplossingen voor de fouten waardoor het apparaat niet is herkend door de Zune-software
Informatie over hoe u de Zune Muziek- + videosoftware kunt downloaden, installeren, opnieuw installeren of verwijderen.
Informatie over hoe u de Zune-speler kunt synchroniseren met de Zune Muziek- + videosoftware.
Oplossingen zoeken voor de synchronisatiefouten die op uw Zune-speler of Windows Phone 7 verschijnen.
Hier vindt u meer informatie over hoe u Zune-afspeellijsten kunt maken, afspelen en synchroniseren op de Zune-software en op uw apparaten.
Informatie over hoe u de metagegevens in uw muziek- of videocollectie in Zune kunt bewerken.
Meer informatie over hoe u uw content draadloos vanaf uw Zune-software naar een Zune-speler kunt synchroniseren.
Meer informatie over het afspelen van met DRM beveiligde muziek en video in de Zune-software of in Xbox Music.
Hier vindt u meer informatie over het bericht: “Het bestand kan niet worden gekocht of gedownload. Het bestand is mogelijk niet beschikbaar in Zune Marketplace¨ bij het downloaden van content vanaf marketplace.
Wat u moet doen wanneer u het foutbericht "Microsoft Zune werkt niet meer" te zien krijgt wanneer u inhoud van Zune Marketplace downloadt.