Aanmelden
Deze pagina delen

Windows Phone 8

Wat u kunt doen als problemen hebt om Xbox Music op Windows Phone 8.1 te gebruiken.
Ontdek hoe u afspeellijsten kunt maken en beheren op uw Windows Phone 8.
Hoe u Radio kunt gebruiken op uw Windows Phone 8.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u deze op uw Windows Phone kunt krijgen, zodat u onbeperkt toegang hebt tot muziek om te downloaden of te streamen. Er is een gratis evaluatieversie van 30 dagen beschikbaar.
Hoe u problemen met het downloaden van Wordament voor Windows Phone of de verbinding van de game met Xbox Live kunt oplossen.
Informatie over Halo Spartan Assault op Windows Phone 8 en 8.1 en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.
Hoe u uw collectie van Xbox Music kunt beheren op een Windows Phone 8.
Informatie over het instellen en gebruiken van de Minecraft: Pocket Edition-app op uw mobiele apparaat.
Details over de release van Xbox op Windows Phone 8.1.
Wat u kunt doen als problemen hebt om Xbox Video te gebruiken op Windows Phone 8.1.
Wordament voor Windows Phone verkennen: meer informatie over instellingen en updates van de game, problemen met de verbinding oplossen en hoe u het speelt.