Windows Phone 8

Informatie over Halo Spartan Assault op Windows Phone 8 en 8.1 en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.
Hoe u uw videocollectie op uw Windows Phone 8 kunt beheren.
Ontdek hoe u afspeellijsten kunt maken en beheren op uw Windows Phone 8.
Hoe u uw collectie van Xbox Music kunt beheren op een Windows Phone 8.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u hiermee onbeperkt muziek kunt streamen en downloaden.
Meer over Xbox Music. Met een Xbox Music-pas kunt u muziek downloaden en afspelen onderweg of op uw pc. U kunt ook muziek afspelen via de cloud.