Windows Phone 8

Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u hiermee onbeperkt muziek kunt streamen en downloaden.
Meer over Xbox Music. Met een Xbox Music-pas kunt u muziek downloaden en afspelen onderweg of op uw pc. U kunt ook muziek afspelen via de cloud.
Hoe u uw collectie van Xbox Music kunt beheren op een Windows Phone 8.
Hoe u uw videocollectie op uw Windows Phone 8 kunt beheren.
Ontdek hoe u afspeellijsten kunt maken en beheren op uw Windows Phone 8.
Hoe u het mobiel dataverbruik van Xbox Music op uw Windows Phone 8 kunt beperken.
Wat u kunt doen als problemen hebt om Xbox Music op Windows Phone 8.1 te gebruiken.
Hoe u Xbox-video's kunt bekijken op uw Windows Phone 8.
Informatie over Halo Spartan Assault op Windows Phone 8 en 8.1 en waar u terecht kunt voor hulp bij problemen.
Hoe u Radio kunt gebruiken op uw Windows Phone 8.
Wordament voor Windows Phone verkennen: meer informatie over instellingen en updates van de game, problemen met de verbinding oplossen en hoe u het speelt.