Aanmelden
Deze pagina delen

Windows: Populaire onderwerpen

Informatie over hoe u een bedrade Xbox 360 controller kunt aansluiten op een computer die draait op Windows.
Hebt u problemen met uw Xbox controller voor Windows? Informatie over hoe u de vereisten van uw controller controleert, stuurprogramma's bijwerkt en instellingen aanpast.
Hier vindt u instructies om uw Xbox 360-controller te kalibreren voor gebruik op computers met Windows.
Hoe u een draadloze of bekabelde Xbox 360-controller voor Windows installeert, aansluit en test.
Meer te weten komen over de functies van Xbox op Windows en de beschikbaarheid van Xbox SmartGlass, Xbox Games, Xbox Music en Xbox Video
Hoe u uw eigen muziekcollectie kunt toevoegen aan de Xbox Music-app.
Hoe u uw eigen video's kunt toevoegen aan Xbox Video in Windows 8 of 8.1 of Windows RT 8.1.
Krijg de beste gamekwaliteit voor uw pc-games door uw Xbox 360 controller voor Windows te configureren en in te stellen.
Wat u kunt doen als nieuw toegevoegde muziek niet in uw muziekcollectie verschijnt.
Hoe u de functie Afspelen met van Xbox One en Xbox 360 kunt gebruiken om gestreamde media van compatibele apparaten en apps af te spelen, inclusief Xbox Music en Xbox Video.
Download en installeer de Zune Muziek- + videosoftware in Windows en kom meer te weten over systeemaanbevelingen en privacygegevens.