Windows: Populaire onderwerpen

Informatie over hoe u een bedrade Xbox 360 controller kunt aansluiten op een computer die draait op Windows.
Informatie over de Xbox Music-pas en hoe u hiermee onbeperkt muziek kunt streamen en downloaden.
Hoe u een draadloze of bekabelde Xbox 360-controller voor Windows installeert, aansluit en test.
Hier vindt u informatie over hoe u de Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows op uw computer aansluit en hoe u uw draadloze Xbox 360-controller op uw computer aansluit.
Hebt u problemen met uw Xbox controller voor Windows? Informatie over hoe u de vereisten van uw controller controleert, stuurprogramma's bijwerkt en instellingen aanpast.
Hoe u uw eigen muziekcollectie kunt toevoegen aan de Xbox Music-app.
Hoe u uw eigen video's kunt toevoegen aan Xbox Video in Windows 8 of 8.1 of Windows RT 8.1.
Krijg de beste gamekwaliteit voor uw pc-games door uw Xbox 360 controller voor Windows te configureren en in te stellen.
Meer te weten komen over de functies van Xbox op Windows en de beschikbaarheid van Xbox SmartGlass, Xbox Games, Xbox Music en Xbox Video
Games for Windows Live is stopgezet, maar er zijn nog steeds veel games die u kunt spelen op uw Windows-computer of -apparaat.
Wat u kunt doen als nieuw toegevoegde muziek niet in uw muziekcollectie verschijnt.