Accessoires

Een bekabelde Xbox 360-controller aansluiten op uw pc
Informatie over hoe u een bedrade Xbox 360 controller kunt aansluiten op een computer die draait op Windows.
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows
Hier vindt u informatie over hoe u de Xbox 360 Wireless Gaming Receiver voor Windows op uw computer aansluit en hoe u uw draadloze Xbox 360-controller op uw computer aansluit.
Hoe u een Xbox One draadloze controller kunt aansluiten op een pc
Hoe u een Xbox One draadloze controller kunt aansluiten op uw pc.
Alles over de Xbox draadloze adapter voor Windows
Hier vindt u alles wat u moet weten over de Xbox draadloze adapter voor Windows, inclusief informatie over kenmerken, instellingen, probleemoplossing en service.
Problemen met uw Xbox 360-controller voor Windows oplossen
Hebt u problemen met uw Xbox 360-controller voor Windows? Informatie over hoe u de vereisten van uw controller controleert, stuurprogramma's updatet en instellingen aanpast.
Uw Xbox 360 controller voor Windows configureren
Krijg de beste gamekwaliteit voor uw pc-games door uw Xbox 360 controller voor Windows te configureren en in te stellen.