Gamen op Windows 10

Problemen met games op Windows 10 oplossen
Hier vindt u hulp om problemen op te lossen met het spelen van een game op Windows 10.
Problemen met downloadable content oplossen op Windows 10
Hier vindt u hulp bij problemen om content die u hebt gedownload van Xbox Live af te spelen op uw apparaat met Windows 10.
Hoe u games kunt streamen via de Xbox-app in Windows 10
Informatie over streamen van games via de Xbox-app in Windows 10.
Problemen met het streamen van games via Xbox-app in Windows 10 oplossen
Hoe u problemen met het streamen van games via de Xbox-app in Windows 10 kunt oplossen.
Game loopt vast of reageert niet meer op een apparaat met Windows 10
Wat u kunt doen als een game die u speelt vastloopt of niet meer reageert op een apparaat met Windows 10.
Problemen met audio of video in games op Windows 10 oplossen
Hoe u problemen met audio of video in games op Windows 10 kunt oplossen.
Een game op Windows 10 verwijderen en opnieuw installeren
Ontdek hoe u een game op Windows 10 kunt verwijderen en opnieuw installeren.
Prestaties bij streamen van games via de Xbox-app voor Windows 10 verbeteren
Hoe u de audio- en videokwaliteit kunt verbeteren bij het streamen van games via de Xbox-app voor Windows 10.
Waar u games voor Windows 10 kunt downloaden
Ontdek waar u terecht kunt en hoe u games voor Windows 10 kunt downloaden.
Problemen met aanmelden bij accounts in games op Windows 10
Hoe u problemen kunt oplossen met aanmelden bij uw accounts in games op Windows 10.
Games for Windows Live
Met Games for Windows Live kunt u ondersteunde games spelen op uw Windows-computer of -apparaat.