Fout- en statuscode zoeken

Als u een fout- of statuscode te zien hebt gekregen, voer deze dan exact in zoals weergegeven. Voorbeeld: "XXXXXXXXXXXX" of "OOOOOOOOOOOO". Opmerking: Fout- en statuscodes kunnen worden gegenereerd door onderbrekingen van de service. Om tijd te sparen, kunt u de status van de Xbox Live-service controleren op waarschuwingen voor u uw code zoekt.

Tips om het opnieuw te proberen:

• Als de foutcode begint met de letter "E", probeer dan op het eerste deel van de code te zoeken.
    Voorbeeld Voor "E305 00000000 80000001” zoekt u op "E305".
  • Als de foutcode 24 tekens lang is, probeer dan te zoeken op de 8 laatste tekens.
    Voorbeeld Voor fout "417f-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2746" (waarbij de letter "x" elk cijfer kan zijn), zoekt u op "80072746".

Op welk apparaat krijg je de fout?

Foutcode:

Selecteer een apparaat

Op forums plaatsen
Bedankt. Je post is nu zichtbaar op Xbox-ondersteuningsforums "hier"
Sorry. Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw te plaatsen.
Selecteer een apparaat en voer de foutcode in voordat je op de knop Plaatsen klikt.