Fout- en statuscode zoeken

Als u een fout- of statuscode te zien hebt gekregen, voer deze dan exact in zoals weergegeven. Voorbeeld: "XXXXXXXXXXXX" of "OOOOOOOOOOOO"

Tips om het opnieuw te proberen:

• Resultaten zijn niet hoofdlettergevoelig, maar wel specifiek. Controleer dat u de code correct hebt ingevoerd.

Op welk apparaat krijg je de fout?

Foutcode:

Selecteer een apparaat

Op forums plaatsen
Bedankt. Je post is nu zichtbaar op Xbox-ondersteuningsforums "hier"
Sorry. Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw te plaatsen.
Selecteer een apparaat en voer de foutcode in voordat je op de knop Plaatsen klikt.