Verbinding maken met uw Xbox Live-account met Xbox op Windows games

Overzicht

Met Xbox op Windows games kunt u genieten van de functies van Xbox Live, zoals Prestaties en de mogelijkheid om uw gamehistorie te delen. Hoe u verbinding maakt met Xbox Live via Xbox op Windows games.

Vereisten om verbinding te maken met Xbox Live

Om verbinding te maken met Xbox Live vanaf een Xbox op Windows game, hebt u het volgende nodig:

Opmerkingen

• Voor de beste ervaring gebruikt u de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-profiel is gekoppeld voor alle apps en games waarbij u zich aanmeldt. Als u een andere Microsoft-account gebruikt, wordt u wellicht gevraagd om uw aanmeldgegevens te veranderen wanneer u een andere app opent.
  • Als de Microsoft-account die u gebruikt om u aan te melden niet is gekoppeld aan uw login voor Windows 8, wordt uw gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd wanneer u games met Live start.

Verbinding maken met Xbox Live via een Xbox op Windows game

Als u een Xbox op Windows game voor het eerst start en uw Microsoft-account is reeds gekoppeld aan uw aanmeldgegevens voor Windows 8, wordt u gevraagd ervoor te zorgen dat de game verbinding maakt met Xbox Live.

Als de Microsoft-account nog niet is gekoppeld aan uw login van Windows 8, wordt u gevraagd uw Microsoft-account toe te voegen aan de Xbox op Windows game.

Meld u aan met de gegevens van uw Microsoft-account die gekoppeld is aan uw Xbox Live-profiel.

• Klik op Ja om toe te staan dat de game verbinding maakt.
  • Als u op Nee klikt, kunt u deze instellingen later nog wijzigen via het emoticon instellingen van de game.

Problemen om verbinding te maken met Xbox Live?

Als u problemen ondervindt met verbinding maken met Xbox Live via Windows op Xbox games, raadpleegt u Verbinding maken met Xbox Live vanaf een pc.