Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen

Overzicht

U kunt content zoals opgeslagen games, profielen en avataritems naar een ander Xbox 360-opslagapparaat kopiëren, verplaatsen of verwijderen. U kunt het opslagapparaat dan gebruiken om uw content naar een andere Xbox 360-console te verplaatsen.

Op deze pagina

Afzonderlijke items kopiëren, verplaatsen of verwijderen

1. Ga vanaf Xbox Home naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer het opslagapparaat waarop de content staat die u wilt kopiëren, verplaatsen of verwijderen:
  4. Selecteer het type content dat u wilt kopiëren, verplaatsen of verwijderen:
Een scherm met het formaat van diverse categorieën met content op een Xbox 360-harddisk, zoals 'Games en apps' en 'Gamerprofielen'. Onderaan staan de knoppen 'Selecteren', 'Terug', 'Suggesties verwijderen' en 'Content overdragen'.
  1. In het type content dat u hebt geselecteerd, klikt u om het item te selecteren dat u wilt kopiëren, verplaatsen of verwijderen. Zie Meerdere items tegelijkertijd verplaatsen via de optie Transfer Content om meerdere items tegelijk te verplaatsen.
  2. Selecteer Copy, Move of Delete.
    • Als u content wilt kopiëren of verplaatsen: Selecteer het opslagapparaat waarnaar u het item of de items wilt kopiëren of verplaatsen.

Opmerking Nadat u de content van uw console naar een opslagapparaat hebt gekopieerd of verplaatst, kunt u deze stap zonder problemen herhalen maar Delete selecteren om de content te verwijderen.

• Als u content wilt verwijderen: Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.

Meerdere items tegelijkertijd kopiëren of verplaatsen via de optie Transfer Content

U kunt de optie Transfer Content gebruiken om meerdere items tegelijk te verplaatsen naar een ander opslagapparaat. Dat doet u als volgt.

Opmerkingen

• Het Xbox Dashboard is gedurende de overdracht van content niet beschikbaar.
  • Als de overdracht van content om welke reden dan ook wordt onderbroken, blijft de content op het oorspronkelijke opslagapparaat staan en kunt u de overdracht van content op elk moment opnieuw starten.
  • Als u een nieuwe Xbox 360-console hebt gekocht, kunt u de optie Transfer Content en de overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk gebruiken om de content van uw Xbox 360 naar de nieuwe console over te brengen. Zie voor meer informatie Overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk gebruiken.
  1. Ga vanaf Xbox Home naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Markeer het opslagapparaat met de content die u wilt overdragen en druk op Y voor apparaatopties.
  4. Selecteer Transfer Content.
Op een scherm staat het tabblad 'Apparaatopties' en de optie 'Content overdragen' is gemarkeerd.
  1. Selecteer het doelopslagapparaat.
  2. Selecteer het type content dat u wilt overdragen en selecteer Start om de overdracht te starten.
Op een scherm staat het tabblad 'Content overdragen' en de optie 'Gamerprofielen' is gemarkeerd.

Balk Beschikbare schijfruimte wordt rood: Als er onvoldoende ruimte is op het doelopslagapparaat voor de content die u probeert over te dragen, wordt de balk Beschikbare schijfruimte rood. Dit betekent dat u de hoeveelheid content die u wilt overdragen moet verlagen. Dat doet u als volgt.

1. Selecteer het type content dat u wilt overdragen.
    2. Ga als volgt te werk op de controller:
      • Om alle items te verwijderen: Druk op X.
      • Om afzonderlijke items te verwijderen:
        1. Druk op A om afzonderlijke items te bekijken.
        2. Selecteer het item of de items en druk opnieuw op A.
        3. Druk op B om terug te gaan naar het vorige scherm
        4. Selecteer Start om de overdracht opnieuw te starten.