Games-app in Windows 8.1 gebruiken om games te kopen

Met de Games-app in Windows 8.1 kunt u niet alleen uw profiel beheren, maar kunt u ook nieuwe games en uitbreidingen voor uw Xbox 360-console en uw pc ontdekken en kopen.

Xbox 360-games kopen

Hoe u games voor uw Xbox 360-console kunt kopen via de Games-app:

1. Start de Games-app vanaf het Startscherm van Windows.
  2. Blader door de content van uw Xbox 360-console via Gameactiviteit of Windows Game Store.
  3. Als u een item vindt dat u wilt downloaden naar uw console, klik dan op de knop Kopen of Aanvragen. Als de transactie is voltooid, wordt het item toegevoegd aan de downloadwachtrij van uw console en wordt het gedownload wanneer uw console weer verbinding maakt met Xbox Live.

Games voor Windows 8.1 kopen

U kunt ook bladeren naar Windows pc-games die beschikbaar zijn via de Windows Store. Dat doet u als volgt:

1. Start de Games-app vanaf het Startscherm van Windows.
  2. Zoek in de Windows Store naar content die u interesseert.
  3. Klik op de knop Kopen om die game te openen in de Windows Store.
  4. Voltooi uw transactie.

Opmerking Als u een game voor meerdere platformen voor uw Xbox 360-console koopt, kunt u daarmee niet noodzakelijk de pc-versie spelen. Als u bovendien een game voor uw pc koopt, geeft deze licentie u niet noodzakelijk recht op de versie van de game voor uw console.