Inhoud uit oudere versies importeren in Dance Central 3

Overzicht

In Dance Central 3 kunt u uw muziek en downloadbare content uit vorige Dance Central-games importeren. Alle nummers uit de vorige games zijn compatibel met alle gamemodi in Dance Central 3.

Oplossingen

Inhoud die u hebt aangekocht in Dance Central en Dance Central 2 importeren

Eventuele nummers die u via Xbox Live hebt aangekocht voor Dance Central of Dance Central 2, worden automatisch geïmporteerd in Dance Central 3.

Inhoud van Dance Central en Dance Central 2 importeren

Volg deze stappen om om nummers van Dance Central of Dance Central 2 te importeren.

Opmerking Er wordt u een bedrag aangerekend om content van Dance Central of Dance Central 2 te importeren. U moet ook het importtoken hebben dat bij de oudere versie van de game zat.

Inhoud van Dance Central (originele versie) naar Dance Central 3 importeren

Opmerking U kunt deze stappen overslaan als u reeds inhoud van de originele versie van Dance Central hebt geïmporteerd naar Dance Central 2. De inhoud wordt automatisch geïmporteerd wanneer u inhoud van Dance Central 2 importeert in Dance Central 3.

1. Start Dance Central 3.
  2. Controleer dat u bent aangemeld bij een gamerprofiel met Xbox Live ingeschakeld.
  3. Selecteer Buy More Songs in het hoofdmenu van Dance Central 3 en selecteer Song Import Offers.
  4. Selecteer Dance Central Import.
  5. Voer de code van 16 tekens in die in de verpakking van de originele Dance Central zit. Deze code is afgedrukt op de achterkant van de handleiding of op een aparte tokenkaart in de verpakking van de game. Zorg ervoor dat u niet de code van 25 tekens op de handleiding van Dance Central 3 invoert.
  6. Volg de instructies om het Export Pack van Dance Central aan te schaffen.
  7. De bestanden met de nummers worden gedownload en worden automatisch geïnstalleerd in de bibliotheek van Dance Central 3.

Inhoud van Dance Central 2 importeren

1. Start Dance Central 3.
  2. Controleer dat u bent aangemeld bij een gamerprofiel met Xbox Live ingeschakeld.
  3. Selecteer Buy More Songs in het hoofdmenu van Dance Central 3 en selecteer Song Import Offers.
  4. Selecteer Dance Central 2 Import.
  5. Voer de code van 25 tekens in die op de achterkant van de handleiding van Dance Central 2 staat gedrukt.
    Opmerking Sla deze stap over als u Dance Central 2 via Games on Demand hebt gedownload.
  6. Volg de instructies om het Export Pack van Dance Central aan te schaffen.
  7. De bestanden met de nummers worden gedownload en worden automatisch geladen in de bibliotheek van Dance Central 3.