Deze pagina delen

Doritos Crash Course 2 instellen

Overzicht

Om Doritos Crash Course 2 op uw Xbox 360-console te spelen, hebt u het volgende nodig:

  • Een Xbox Live Gold-lidmaatschap
  • Minstens 300 MB vrije opslagruimte
  • Een internetverbinding

Doritos Crash Course 2 instellen

  1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Games en selecteer Browse Games.
  3. Blader naar Doritos Crash Course 2.
  4. Selecteer Doritos Crash Course 2 om de game te downloaden en te installeren.
  5. Selecteer Play Now nadat de game is gedownload.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Doritos Crash Course 2 instellen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen