Hulp bij EA Access voor Xbox One

EA Access is een product van Electronic Arts dat algemeen ondersteund worden door het team voor klantondersteuning van AE.

Neem contact op met Electronic Arts voor hulp

Neem contact op met de ondersteuning van AE als u vragen hebt over de volgende kwesties:

• Navigeren door de EA Access-app
  • De Vault gebruiken om gratis games te vinden en te openen
  • Originele id's

Zie Uw EA Account koppelen aan uw Xbox-gamertag voor informatie over hoe u uw Xbox-profiel kunt koppelen aan uw EA Account. Meld u met uw EA Account aan bij de EA Web Portal om uw EA Account en gekoppelde Xbox-accounts te beheren.

Zie Uw Xbox-abonnement annuleren als u uw abonnement op EA Access wilt annuleren.

Ga voor meer hulp naar een van de volgende koppelingen om problemen met EA op te lossen: