Fable Trilogy Bundle: veelgestelde vragen

Overzicht

De Fable Trilogy Bundle is een aanbieding van Games on Demand met Fable Anniversary, Fable II en Fable III voor Xbox 360. De bundel is beschikbaar via de Xbox 360 Games Store of online via de Games Marketplace.

Op deze pagina

Hoe verloopt het aankopen en downloaden van de bundel online?

Nadat u de bundel hebt gekocht, wordt u gevraagd om een installatieapp te downloaden. Met de installatieapp kunt u alle games in de bundel downloaden en installeren. Wanneer u de drie games hebt geïnstalleerd, hebt u de installatieapp niet meer nodig.

Heb ik de installatieapp nodig om de games te starten?

Nee. Wanneer de games zijn geïnstalleerd, verschijnen ze in uw bibliotheek met games, net als andere titels van Games on Demand.

Heb ik de installatieapp nodig om de games opnieuw te installeren als ik ze verwijder?

Nee, u hebt de installatieapp alleen nodig om de games voor het eerst te downloaden. Wanneer de games zijn gedownload via de installatieapp, verschijnen ze in uw aankoopgeschiedenis, net als andere titels van Games on Demand.

Hoeveel ruimte is er nodig?

Voor de volledige bundel, inclusief de installatieapp en de drie games, is er 16,9 GB opslagruimte nodig. Games kunnen apart worden geïnstalleerd om de totale vereiste opslagruimte te beperken.

Welke talen worden ondersteund?

Deze games ondersteunen Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Fins, Grieks, Hongaars, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Slovaaks, Zweeds, Turks, Japans, Koreaans en Chinees.