Problemen met Gears of War: Ultimate Edition op Windows 10 oplossen

Overzicht

Als u problemen hebt om Gears of War: Ultimate Edition op Windows 10 te spelen, krijgt u hier oplossingen voor de meest voorkomende fouten.

Zie Veelgestelde vragen over Gears of War: Ultimate Edition op Windows 10 voor antwoorden op veelgestelde vragen als uw probleem hier niet wordt behandeld.

Op deze pagina

Fout met incompatibele gameversie wanneer u Co-op of Versus speelt

Wanneer u Co-op of Versus probeert te spelen met uw online vrienden, kunt u het volgende foutbericht te zien krijgen:

INCOMPATIBLE GAME VERSIONS

You have a different version of the game than the host

Dit bericht betekent dat u de update naar de recentste versie van Gears of War: Ultimate Edition nog niet hebt uitgevoerd.

Om dit probleem op te lossen, gaat u naar het hoofdmenu van de game en synchroniseert u de game via één van de volgende methodes:

• Selecteer Versus en selecteer daarna Xbox Live.
  • Selecteer Campaign, selecteer Join Co-op Game en kies vervolgens Xbox Live.
  • Selecteer Campaign, selecteer Host Co-op Game en kies vervolgens Public of Private Xbox Live.

Het volgende foutbericht wordt weergegeven als u uw game met succes hebt gesynchroniseerd:

Downloading Latest Multiplayer Data

Uw exemplaar van Gears of War: Ultimate Edition wordt automatisch geüpdatet met de gegevens van de recentste versie van de game.

Opmerking Sluit de game en start de game opnieuw als het probleem aanhoudt. U kunt ook controleren of er updates beschikbaar zijn: start de Store-app, selecteer het pictogram van uw account en selecteer Downloads en updates.

Ontbrekende gamegegevens

Omschakelen naar een andere account in de Xbox-app kan ertoe leiden dat uw opgeslagen gegevens tijdelijk niet worden gesynchroniseerd. Als uw opgeslagen gegevens ontbreken of als de game er niet in slaagt uw gegevens te synchroniseren, probeer u dan aan te melden bij de Xbox-app en start uw apparaat daarna opnieuw om de accountgegevens op te halen.

Online servicefout

Het is mogelijk dat u het volgende foutbericht te zien krijgt wanneer de game geen verbinding kan maken met de Gears of War-services:

ONLINE SERVICE ERROR

Gear of War: Ultimate Edition services login failed, access to online multiplayer is not available.

You are not connected to Xbox Live. Please check your connection and try again.

Probeer het volgende om dit probleem te verhelpen:

1. Controleer uw internetverbinding. Zie Problemen met netwerkverbinding oplossen voor stappen om problemen op te lossen.
  2. Meld u aan bij uw Microsoft-account en start de game opnieuw.
  3. Meld u aan bij uw Microsoft-account en start uw apparaat opnieuw.

Fout bij synchroniseren van gegevens in de cloud

Het is mogelijk dat u het volgende foutbericht te zien krijgt wanneer de game uw gegevens niet kan synchroniseren met de cloud:

We can't sync your data with the cloud right now.

Sluit de game en start uw apparaat opnieuw om deze fout op te lossen. Wanneer uw apparaat opnieuw is gestart, probeert u zich opnieuw aan te melden bij de Xbox-app en probeert u de game opnieuw te starten.