Vooruitbestelling Halo 4 en content van de Limited Edition gebruiken

Overzicht

De Halo 4 Limited Edition en de Halo 4 Console Bundle omvatten codes voor downloadbare content, zoals specialisaties en weergavebestanden voor wapenuitrusting. Sommige verkopers bieden ook vooruitbestellingen voor bonuscontent aan.

Uw vooruit bestelde content gebruiken

Codes inwisselen

U kunt bonuscodes inwisselen via uw console of via xbox.com. Zie Prepaidcodes inwisselen op uw Xbox Live-of Zune-account voor meer informatie over hoe u een code kunt inwisselen.

Nadat u uw code hebt ingewisseld, wordt de content toegevoegd aan de downloadwachtrij van uw console.

• U krijgt toegang tot avataritems via de opties om avatars aan te passen op uw console.
  • Pakketten met kaarten worden beschikbaar via het multiplayer menu Infinity in Halo 4.
  • Videocontent wordt beschikbaar via Halo Waypoint op uw console of op het internet.
  • Specialisaties, wapenuitrusting, emblemen en weergavebestanden worden beschikbaar via de Spartan Hub, die u kunt openen door te drukken op de Start-knop in het hoofdmenu van Halo 4.

Specialisaties

Met specialisaties ontgrendelt u nieuwe opties voor aanpassen en kunt u hogere rangen als Spartan bereiken. Specialisaties zijn pas beschikbaar nadat u zich hebt opgewerkt naar hogere levels in Spartan Ops en War Games.

Om een specialisatie te gebruiken:

1. Druk in het hoofdmenu op Start om de Spartan Hub te openen.
  2. Selecteer Career.
  3. Selecteer Specializations.
  4. Selecteer uw specialisatie in de beschikbare opties. Vergrendelde specialisaties omvatten korte beschrijvingen van de vereisten om ze te ontgrendelen.

Wapenuitrusting, emblemen en weergavebestanden

Met wapenuitrusting, emblemen en weergavebestanden kunt u uw Spartan in de multiplayer modi van War Games en Spartan Ops aanpassen.

Om uw Spartan aan te passen:

1. Druk in het hoofdmenu op Start om de Spartan Hub te openen.
  2. Selecteer Career.
  3. Selecteer Customize.
  4. Selecteer Loadouts om uw wapens en pakketten aan te passen.
  5. Selecteer Spartan Armor om uw wapenuitrusting te kiezen en de kleur ervan aan te passen.
  6. Selecteer Spartan ID om uw servicetag, embleem en kleuren aan te passen. Denk eraan dat seksueel getinte emblemen kunnen leiden tot disciplinaire actie op Xbox Live.