Veelgestelde vragen over Halo 5: Forge in Windows 10

Hebt u een vraag over Halo 5: Forge in Windows 10? Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Op deze pagina

Ik werd gevraagd mijn Windows-apparaat te upgraden om Halo 5: Forge te kunnen spelen Welke versie heb ik nodig?

Als u Halo 5: Forge wilt downloaden en installeren in Windows 10, hebt u een apparaat met versie 1607 of hoger nodig.

Bovendien moet uw apparaat draaien op een 64-bits versie van Windows 10. Als u een 32-bits versie hebt, kunt u Halo 5: Forge niet spelen.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren of u de juiste versie van Windows op uw apparaat hebt.

Heb ik extra software nodig om Halo 5: Forge te spelen?

Ja, DirectX 12 of recenter moet zijn geïnstalleerd om Halo 5: Forge te kunnen spelen. Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren welke versie van DirectX op uw apparaat is geïnstalleerd.

Wat zijn de hardwarevereisten?

De hardwarevereisten voor Halo 5: Forge hangen af van het apparaat waarop u de game speelt. Voor de systeemvereisten voor Windows 10 gaat u naar de pagina met de beschrijving van Halo 5: Forge.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw apparaat met Windows 10, om te weten te komen welke grafische kaart is geïnstalleerd en andere belangrijke informatie over uw apparaat te bekijken.

Wat gebeurt er als ik Halo 5: Forge download op een apparaat dat niet voldoet aan de hardwarevereisten?

We raden u aan eerst de apparaatspecificaties te controleren om te kijken of uw apparaat voldoet aan de minimale vereisten. Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 voor meer informatie.

Als u een probleem ondervindt wanneer u probeert de game te starten of als u een foutbericht ziet, gaat u naar Problemen met Halo 5: Forge in Windows 10 oplossen voor meer informatie.

Als u de game al hebt gedownload, kunt u de grafische opties in de game-instellingen proberen aan te passen. Dat doet u als volgt:

1. Markeer Settings in het hoofdmenu en selecteer Audio/Video
  2. Stel de schermresolutie in op een lage waarde. Lagere instellingen kunnen beter werken.
  3. Stel Framerate Limit in op 30.
  4. Zet alle andere grafische instellingen op laag, uit of 1 (min).

Bezoek de forums over Halo 5: Forge voor een volledige lijst met tips om de prestaties in de game te verbeteren.

Hoe lang duurt het om Halo 5: Forge te downloaden?

De downloadtijd hangt af van de snelheid van uw internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 1 uur om 10 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

Opmerking Deze informatie is enkel als richtlijn bedoeld en is geen werkelijke weergave van de downloadtijd. De bandbreedte wordt beperkt en de downloadtijd neemt toe tijdens activiteiten zoals streamen van content, spelen van games of streamen van games van uw Xbox One naar een pc met Windows 10.

Huidige downloadsnelheid Bestand van 30 GB Bestand van 40 GB Bestand van 50 GB Bestand van 60 GB Bestand van 70 GB
2 MB/s 33,3 uur 44,4 uur 55,6 uur 66,7 uur 77,8 uur
5 MB/s 13,3 uur 17,8 uur 22,2 uur 26,7 uur 31,1 uur
10 MB/s 6,7 uur 8,9 uur 11,1 uur 13,3 uur 15,6 uur
20 MB/s 3,3 uur 4,4 uur 5,6 uur 6,7 uur 7,8 uur
50 MB/s 1,3 uur 1,8 uur 2,2 uur 2,7 uur 3,1 uur
100 MB/s 0,7 uur 0,9 uur 1,1 uur 1,3 uur 1,6 uur
200 MB/s 0,3 uur 0,4 uur 0,6 uur 0,7 uur 0,8 uur

Voorbeeld

Als u een bestand van 40 GB installeert dat voor 25 procent is gedownload (nog 30 GB resterend) en uw verbindingssnelheid 10 MB/s is, dan duurt het nog ongeveer 4,4 uur om de download te voltooien. (Hierbij wordt verondersteld dat de downloadsnelheid constant blijft.)

Terwijl u de game downloadt, mag u het downloaden niet onderbreken en de computer niet uitschakelen. Het pictogram van Halo 5: Forge wordt weergegeven in Mijn bibliotheek op uw Windows 10-apparaat.

Opmerking U moet wellicht extra internetkosten betalen wanneer u de game downloadt.

Als u denkt dat de game langzaam wordt gedownload, gaat u naar Problemen met de netwerkverbinding oplossen in Windows 10 voor aanvullende stappen om het probleem op te lossen.

Welk soort accessoire heb ik nodig om Halo 5: Forge te besturen?

U kunt een muis en toetsenbord of een gamecontroller (Xbox One- of Xbox 360-controller wordt aanbevolen) gebruiken. Als u een Xbox One-controller gebruikt, hebt u een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op uw apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

U kunt ook een Xbox One S- of Xbox Design Lab-controller met uw apparaat verbinden via Bluetooth. Zie Xbox One draadloze controllers gebruiken op een pc voor meer informatie.

Ik zit vast tijdens het spelen van een niveau of uitdaging. Hoe kan ik hulp krijgen?

Voor hulp in de game voor Halo 5: Forge gaat u naar de forums over Halo 5: Forge. Hier vindt u andere gamers en adviseurs die mogelijk hetzelfde probleem als u ondervonden of kunt u een nieuwe thread starten en hulp vragen aan de community.

Heb ik een Microsoft-account nodig om Halo 5: Forge te spelen?

Ja, u hebt een Microsoft-account nodig om zich aan te melden bij Halo 5: Forge. Als u al games speelt op Xbox One of Xbox 360, kunt u het account dat u voor die games gebruikt, ook gebruiken om te spelen in Windows 10. Raadpleeg de pagina Veelgestelde vragen over Microsoft-account voor meer informatie.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om Halo 5: Forge te spelen?

U moet zich via de Xbox-app aanmelden bij de Xbox Live-service wanneer u Halo 5: Forge start. Nadat u verbinding hebt gemaakt, moet u tijdens het spelen online blijven. Als u offline gaat of de verbinding met Xbox Live wordt verbroken, kunt u niet doorgaan met spelen en gaat u naar het startscherm van de titel totdat de verbinding wordt hersteld.

Op hoeveel apparaten kan ik Halo 5: Forge installeren?

U kunt Halo 5: Forge installeren en spelen op elke pc, mits u zich aanmeldt en online blijft. Als u offline wilt spelen, moet u uw hoofdapparaat met Windows 10 gebruiken.

Als u bijvoorbeeld een hoofdapparaat met Windows 10 deelt met anderen en u aanmeldt bij de Store met uw Microsoft-account om Halo 5: Forge te downloaden, kunt u de game delen met één andere gebruiker. Die gebruiker kan zich met zijn of haar Microsoft-account aanmelden en zijn of haar eigen voortgang en achievements in de game behouden, mits die persoon zich aanmeldt alvorens te gaan spelen.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer u via Halo 5: Forge verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijgt u de volgende voordelen terwijl u op uw Windows 10-apparaat speelt.

Opmerking U moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om Halo 5: Forge te starten. Zie de sectie Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen? hierboven.

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een andere pc, te beginnen van waar u gestopt bent.
  • Spelen met uw Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR:
    • Als u Game DVR wilt starten tijdens het spelen, drukt u op de toets met het Windows-logo + G.
    • Als u uw Game DVR-instellingen wilt beheren, start u de Xbox-app, gaat u naar Instellingen en selecteert u vervolgens Game DVR.
    • Uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR. Alle gameclips die u opneemt terwijl u ReCore speelt in Windows 10, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer u een game speelt in Windows 10 voor meer informatie.