Halo 5: Guardians: info over de ondersteuning van hardware

Overzicht

Halo 5: Guardians wordt geïntroduceerd met een nieuwe selectie hardware en accessoires die je kunt kopen.

Als je problemen hebt met je hardware of accessoire, kun je hier ook meer hulp vinden.

Hardware en accessoires.

De volgende hardware en accessoires maken deel uit van de Halo 5: Guardians-collectie:

• Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians-bundel
  • Halo 5: Guardians Limited Edition – bevat het Metal Earth-model, een mylarverpakking en het Steel Book met een fysieke disc
  • Halo 5: Guardians Limited Collector’s Edition - bevat een beeldje, Metal Earth-model, een mylarverpakking en het Steel Book met een gametoken
  • LE Halo 5: Guardians Master Chief-controller
  • LE Halo 5: Guardians-controller
  • Astro Gaming A50-headset (Halo-editie)

Info over ondersteuning

Voor hulp met de Astro Gaming A50-headset, ga je naar de ondersteuningspagina van Astro Gaming.

Voor hulp met het Metal Earth-model van de Limited Edition en de Limited Collector’s Edition, ga je naar de ondersteuningspagina van Fascinations.

Voor hulp met de volgende items, ga je naar de Xbox One-pagina's voor de accessoires en het systeem voor aanvullende informatie en tips voor het oplossen van problemen:

• Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians-bundel
  • LE Master Chief-controller
  • LE Halo 5: Guardians-controller
  • Halo 5: Guardians Limited Collector’s Edition

Als je het probleem nog steeds niet kunt oplossen, kun je contact opnemen met Xbox Support.

Voor hulp bij iets anders dat niet hierboven wordt genoemd, ga je naar het forum Halo Waypoint, waar de community je kan helpen met een oplossing.