Info vooraf bestellen Halo 5: Guardians

Overzicht

Als u Halo 5: Guardians vooraf hebt besteld via de Xbox Store (niet bij een detailhandelaar), begint uw Xbox One-console de game en eventuele updates te downloaden, zodat u klaar bent om te spelen op 27 oktober 2015.

Wat u moet weten:

• Uw console moet ingesteld zijn op de Stand-by-energiemodus zodat de game kan worden gedownload wanneer de game beschikbaar is, en u moet verbonden zijn met de Xbox Live-service. Ga naar Over energiebesparing en de energiemodus Stand-by voor informatie over hoe u kunt zien of uw console is ingesteld op "Stand-by".
    Opmerking Het is raadzaam dat uw console in de Stand-by-energiemodus blijft en verbonden blijft met Xbox Live, zodat eventuele extra updates voor de game automatisch kunnen worden gedownload.
  • Wanneer de game beschikbaar is, verschijnt deze in uw wachtrij en wordt de game op de achtergrond gedownload, zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen.
  • Als u de game probeert te starten voor de lanceringsdatum, krijgt u het laadscherm te zien, maar kunt u de game niet spelen.
  • Eventuele aanvullende uitbreidingen, zoals content van het REQ Pack, worden samen met de game geïnstalleerd, maar zijn pas toegankelijk na de lancering van de game.

Ga naar Xbox One-games vooraf bestellen in de Xbox Store voor meer informatie.

Probleemoplossing

Als u problemen hebt met de installatie van Halo 5: Guardians op de achtergrond, vindt u hier enkele stappen voor probleemoplossing die u kunt uitvoeren.

Als u de game start, gaat u meteen terug naar het scherm Home

Als u de game start en u meteen teruggaat naar het scherm Home (bijv. als u geen laadscherm te zien krijgt), is de game niet geüpdatet. Dit kan gebeuren om een van de volgende redenen:

• U hebt geen verbinding gemaakt met Xbox Live sinds u de game vooraf hebt besteld.
  • U hebt automatisch updaten uitgeschakeld.

U kunt dit probleem oplossen door verbinding te maken met Xbox Live op uw console, zodat de installatie wordt gestart. Als u al verbonden bent met Xbox Live, kunt u het bestand voor Halo 5: Guardians verwijderen en opnieuw installeren (dit is een tijdelijke aanduiding en niet de volledige game).

Verwijderen en opnieuw installeren:

1. Ga op het Home-scherm (druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteerHome) naar Mijn games en apps.
  2. Markeer de tegel Halo 5: Guardians en druk op de menuknop  op de controller.
  1. Selecteer Game beheren.
  2. Druk nogmaals op de menuknop  op de controller en selecteer Verwijderen.

Wanneer het verwijderen is voltooid, kunt u Halo 5: Guardians zoeken in de Store en de game opnieuw installeren. Zie hiervoor de onderstaande stappen.

Halo 5: Guardians verschijnt niet in Mijn games en apps

Als Halo 5: Guardians niet in uw lijst met games verschijnt en u uw bestelling vooraf hebt voltooid, moet u de game wellicht zoeken in de Store. Als de aankoop met succes is uitgevoerd, hoeft u niet opnieuw te betalen en kunt u de game gewoon downloaden.

De game zoeken in de Store:

1. Scrol vanaf het scherm Home naar links naar de Store-hub en selecteer Zoeken.
  2. Voer "Halo 5: Guardians" in om de game te zoeken.
  3. Selecteer Halo 5: Guardians – Pre-Order Edition in de lijst met beschikbare games.
  4. Selecteer Installeren om installatie te starten.

Als Installeren niet beschikbaar is als optie of als u een prijs ziet en de game beschikbaar is om te kopen, probeer de game dan niet te installeren, aangezien u opnieuw zal moeten betalen. U kunt verifiëren of de oorspronkelijke aankoop is geslaagd in uw Aankoopgeschiedenis Microsoft-account. Als u een transactie voor Halo 5: Guardians Pre-Order Edition ziet, maar niet de optie ziet om de game op uw console te installeren, neem dan contact op met Xbox Support.