Hulp bij Happy Wars

Editie van Happy Wars voor Xbox One

Toylogic heeft de Xbox One-editie van Happy Wars ontwikkeld en biedt ondersteuning voor deze versie. Ga naar HappyWars.net voor meer informatie of ondersteuning.

Editie van Happy Wars voor Xbox 360

Toylogic heeft de Xbox 360-editie van Happy Wars ontwikkeld en biedt ondersteuning voor deze versie. Ga naar HappyWars.net voor meer informatie of ondersteuning.

Editie van Happy Wars voor pc

Toylogic heeft de pc-versie van Happy Wars ontwikkeld en biedt ondersteuning voor deze versie. Ga naar HappyWars.net voor meer informatie of ondersteuning.

Ga naar de Happy Wars Starter Guide op de website van Steam Community voor hulp om aan de slag te gaan.

Ga naar de pagina Bugs, Problems, Issues, everything HW related! op de website van Steam Community voor problemen met de pc-versie van Happy Wars.

Ga naar HappyWars.net voor hulp met valuta of items in de game.