Ondersteuning joystick Killer Instinct

Als u al een joystick hebt, kunt u deze wellicht gebruiken om Killer Instinct te spelen op uw apparaat met Windows 10.

Opmerking Alle joysticks die compatibel zijn met Xbox 360, werken ook in Killer Instinct op uw apparaat met Windows 10.

In de volgende tabel staat een lijst met joysticks die ook zijn getest en geverifieerd en die werken met uw apparaat met Windows 10.

Fabrikant Beschrijving
HORI Real Arcade Pro VX-SE
PDP Injustice Gods Among Us
Razer Atrox Xbox 360
Madcatz Fightstick Pro Street Fighter X Sanrio
Madcatz EVO Fightstick PRO
Madcatz Tekken Tag Tournament 2 TE S
Madcatz Street Fighter 4 Arcade Stick
Madcatz Street Fighter 4 TE Femme Fatale
Madcatz Marvel Vs Capcom 3 TE Arcade Stick
Madcatz MLG Arcade Stick TE
Madcatz Street Fighter X Tekken Arcade Fightstick Pro
Madcatz RYU Arcade Pad STF4
Hori Soul Calibur IV
Hori Dead or Alive 4
Hori Fighting Stick EX 2
Hori Blazeblue
Hori Tekken 6 Real Arcade Pro EX
Hori Fighting Edge
Hori Real Arcade Pro EX
Hori Real Arcade Pro EX-SE
Hori Otomedius Gorgeous Arcade Stick
Hori Draadloze Arcade Stick

Als uw apparaat niet in de lijst staat, is het mogelijk dat het wel werkt. Het zal echter wellicht niet werken zoals verwacht.

Ga naar het Killer Instinct forum voor meer informatie over ondersteuning voor joysticks of om discussies te zien over bekende problemen met joysticks.