Minecraft

Welkom bij de ondersteuning voor Minecraft. Hier vind je ondersteuning voor het spel zelf en veelgestelde vragen voor sommige versies van de game. Als je een probleem hebt met de aankoop of installatie, neem je contact op met de fabrikant van het apparaat voor hulp als het niet om een Microsoft- of Xbox-apparaat gaat.

Selecteer eerst de versie van de game die je speelt in de lijst hieronder.

Overzicht van Minecraft

Beheer en hulp voor Minecraft: Xbox One Edition

Beheer en hulp voor Minecraft: Xbox 360 Edition

Beheer en hulp voor Minecraft: Windows 10 Edition

Hulp voor Minecraft: Pocket Edition voor Windows Phone

Hulp voor Minecraft: PC (Java), Mac of Linux

Hulp voor Minecraft: PlayStation 3 Edition, PlayStation 4 Edition of PS Vita Edition

Hulp voor Minecraft: Wii U Edition, Nintendo Switch Edition of nieuwe Nintendo 3DS Edition

Hulp voor Minecraft: Pocket Edition for iOS of Apple TV Edition

Hulp voor Minecraft: Pocket Edition for Android

Hulp voor Minecraft: Gear VR Edition

Hulp voor Minecraft: Fire TV Edition help

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Minecraft" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?