Verbinding maken en problemen met Nike+ Kinect Training oplossen

Overzicht

Met Nike+ Kinect Training kunt u genieten van de voordelen van Nike+ en NikeFuel verdienen. Als u uw Nike+ account koppelt, kunt u ook dit ook integreren in Facebook.

Oplossingen

Vereisten

Om Nike+ Kinect Training op de Xbox 360-console te gebruiken, hebt u het volgende nodig:

• Een Xbox 360-console die verbonden is met Xbox Live
  • Een Xbox Live Gold-account
  • Een Nike+ account

Uw Nike+ account koppelen en beheren

Koppelen aan een bestaande Nike+ account

Uw Xbox Live Gold-account koppelen aan uw Nike+ account is erg eenvoudig. U hoeft alleen maar uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Dat doet u als volgt:

(Opmerking Hiervoor moet een Xbox-gamecontroller zijn aangesloten op uw Xbox 360-console.)

1. Selecteer Options in het hoofdmenu.
  2. Selecteer Nike+ Account.
  3. Selecteer Link Existing Account.
  4. Lees en ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Nike+.
  5. Meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord van Nike+.

Een Nike+ account ontkoppelen

U kunt uw Xbox Live Gold-account op elk moment ontkoppelen van uw Nike+ account. Dat doet u als volgt:

1. Selecteer Options in het hoofdmenu.
  2. Selecteer Nike+ Account.
  3. Selecteer Unlink Account.
  4. Lees en ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Nike+.

Opmerking U zal de functies van Nike+ niet meer kunnen gebruiken nadat uw Xbox Live Gold-account is ontkoppeld van uw Nike+ account.

Een nieuwe Nike+ account maken

Als u nog geen Nike+ account hebt, kunt u er één maken vanaf uw console.

(Opmerking Hiervoor moet een Xbox-gamecontroller zijn aangesloten op uw Xbox 360-console.)

1. Selecteer Options in het hoofdmenu.
  2. Selecteer Nike+ Account.
  3. Selecteer Create New Account.
  4. Lees en ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Nike+.
  5. Geef uw e-mailadres op en kies een wachtwoord - u kunt uw gamertag gebruiken als uw schermnaam in Nike+ of een nieuwe kiezen.
  6. Nadat uw gegevens zijn geaccepteerd, wordt uw Xbox Live Gold-account automatisch gekoppeld aan uw nieuwe Nike+ account.

Problemen oplossen

Hebt u problemen met Nike+ Kinect Training? Probeer de volgende oplossingen.

Oplossing 1: Controleer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Nike+

Controleer dat u dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt als voor uw Nike+ account.

Oplossing 2: Controleer uw verbinding met Xbox Live

Controleer dat uw verbinding met Xbox Live goed werkt.

Als u geen verbinding kunt maken met Xbox Live, probeert u de Oplossing voor verbinding maken met Xbox Live.

Oplossing 3: Controleer de privacy-instellingen van uw Xbox Live Gold-account

Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox 360 Dashboard naar Settings en selecteer Privacy
  2. Selecteer Change Settings.
  3. Selecteer Customize.
  4. Blader naar beneden en selecteer Exercise Info Sharing en stel dit in als Public of Friends Only.

Zie Informatie en privacy-instellingen voor Fitness op Xbox 360 beheren voor meer informatie.

Oplossing 4: Neem contact op met Nike+ Support

Voor hulp met uw Nike+ account gaat u naar Nike+ Support.