Veelgestelde vragen over Quantum Break op Windows 10

Hebt u een vraag over Quantum Break op Windows 10? Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Op deze pagina

Ik heb een bericht ontvangen om mijn besturingssysteem te upgraden om Quantum Break te spelen. Welke versie van Windows heb ik nodig?

U moet Windows 10 versie 1511 of recenter gebruiken om Quantum Break te downloaden en te installeren.

Bovendien moet uw apparaat draaien op een versie van Windows 10 met 64 bits. Als u een versie met 32 bits hebt, kunt u Quantum Break niet spelen.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren of u de juiste versie van Windows op uw apparaat hebt.

Heb ik extra software nodig om de game te spelen?

Ja, DirectX 12 of hoger moet geïnstalleerd zijn om Quantum Break te kunnen spelen. Zie Ontdekken of een game werkt op uw Windows-apparaat om te controleren welke versie van DirectX op uw apparaat is geïnstalleerd.

Opmerking Als DirectX 12 niet op uw apparaat staat, kunt u de game wel nog kopen en een code inwisselen. U kunt de game dan echter niet starten.

Wat zijn de hardwarevereisten?

In de volgende tabel staan de minimale en aanbevolen vereisten om Quantum Break te kunnen spelen. De minimale vereisten tonen de laagste specificaties voor hardware waarbij de game kan worden gespeeld, en met de aanbevolen vereisten krijgt u de beste ervaring tijdens het spelen van de game.

Min. specificaties (AMD)

Min. specificaties (Intel)

Aanbevolen specificaties

Ideale specificaties

Processor

AMD FX-6300

i5 4460 bij 2,7 Ghz

i5 4690 bij 3,9 Ghz

i7 4790 bij 4 Ghz

GPU (grafische kaart)

Radeon R7 260X

NVIDIA GTX 760

GeForce 970

GeForce 980 Ti

VRAM (videogeheugen)

2 GB

2 GB

4 GB

meer dan 6 GB

RAM (geheugen)

8 GB

8 GB

16 GB

16 GB

HDD

55 GB vrij

55 GB vrij

55 GB vrij

SSD + 55 GB vrij

Beeldscherm

1080p

1080p

1080p

4K (UHD)

SP doel

30 fps

30 fps

meer dan 30 fps

meer dan 30 fps

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw apparaat met Windows 10, om te weten te komen welke grafische kaart is geïnstalleerd en andere belangrijke informatie over uw apparaat te bekijken.

Wat gebeurt er als ik Quantum Break download op een apparaat dat niet voldoet aan de vereisten voor hardware?

We raden aan dat u eerst controleert of de specificaties van uw apparaat voldoen aan de minimale vereisten. Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 voor meer informatie.

Als u de game al hebt aangeschaft, kunt u de grafische opties in de game als volgt proberen aan te passen:

1. Ga terwijl u Quantum Break speelt naar Menu en vervolgens Display.
  2. Selecteer Graphics Preset en kies Low.

Als de game met deze instelling werkt, kunt u de Graphics Preset proberen te verhogen. U kunt ook opties op maat aanmaken, waarmee u diverse displayinstellingen kunt aanpassen.

Als uw apparaat met een grafische kaart van AMD werkt, ga dan naar de website voor ondersteuning van AMD en controleer of u de recentste versie van het stuurprogramma voor uw kaart gebruikt.

Als u twee grafische kaarten hebt of als uw GPU de modus G-Sync of FreeSync ondersteunt, zal Quantum Break deze bij de lancering niet ondersteunen. We werken hieraan - raadpleeg http://www.quantumbreak.com/windows10 voor toekomstige updates.

Als uw probleem hiermee niet is opgelost en de game nog steeds niet goed werkt op uw apparaat, kunt u een terugbetaling aanvragen binnen 5 dagen na de datum waarop u de game hebt gekocht in de Windows Store (dit geldt niet voor de gratis download die u inwisselt als onderdeel van de campagne om Quantum Break vooraf te bestellen). Zie de pagina Microsoft Store - Retours voor meer informatie.

Hoe groot is de game?

Om Quantum Break te downloaden is minstens 68 GB vrije ruimte op de harddisk nodig. Als u meer aanvullende downloadable content koopt, kan er meer ruimte nodig zijn.

Zie Ontdekken of een game werkt op uw apparaat met Windows 10 om te controleren of er voldoende vrije ruimte beschikbaar is op uw apparaat.

Hoe lang duurt het om de game te downloaden?

De downloadtijd kan variëren op basis van de snelheid van uw internetverbinding. Gemiddeld duurt het ongeveer 7 uur om 68 GB te downloaden via een verbinding van 20 Mbps.

Terwijl u de game downloadt, mag u het downloaden niet onderbreken of de computer uitschakelen. Wanneer de download is voltooid, verschijnt het pictogram van Quantum Break op uw scherm Home.

Opmerking In sommige landen kunnen extra internetkosten worden aangerekend.

Als de game langzaam wordt gedownload, kunt u de volgende oplossingen proberen:

1. Zorg dat u niet meer dan één game, app of update tegelijk downloadt.
  2. Als er andere apparaten op uw netwerk zitten die bandbreedte kunnen gebruiken (bijvoorbeeld een film streamen), moet u deze pauzeren totdat uw download is voltooid.
  3. Controleer of er updates van Windows 10 beschikbaar zijn voor uw apparaat. Ga naar Instellingen, en selecteer Update en beveiliging om te zien of er updates in behandeling zijn.
  4. Ga naar de pagina Problemen met netwerkverbinding oplossen om potentiële verbindingsproblemen op te lossen.

Welk soort accessoire heb ik nodig om de game te besturen?

U kunt een muis en toetsenbord of een Xbox One-controller gebruiken. Als u een controller gebruikt, hebt u een USB-kabel nodig om deze aan te sluiten op uw apparaat of een Xbox draadloze adapter voor Windows.

Heb ik een account op Xbox Live nodig om de game te spelen?

U hebt een Microsoft-account op Xbox Live nodig om Quantum Break te spelen. Als u reeds games speelt op Xbox 360 of Xbox One, kunt u dezelfde account gebruiken.

Als u geen account op Xbox Live hebt, kunt u de Microsoft-account gebruiken die u hebt gebruikt om de game te kopen. Meer informatie is te vinden op de pagina Veelgestelde vragen over Microsoft-account.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen?

Als u weet dat u zich langere tijd zult bevinden in een gebied zonder onlinedekking, zoals tijdens een langeafstandsvlucht of een zeiltocht, kunt u uw Windows 10-apparaat zo voorbereiden dat u Quantum Break offline kunt spelen.

Voor meer informatie over hoe u uw Windows 10-apparaat voorbereidt op offline spelen, raadpleegt u Games offline spelen in Windows 10 met de Offline-modus.

De volgende gamemodi vereisen een onlineverbinding:

• Het live actieprogramma bekijken

Als u offline speelt, zijn sommige functies, zoals de mogelijkheid om extra items te kopen in de Windows Store, niet beschikbaar. Ook klassementen zijn niet beschikbaar wanneer u offline bent.

Als u achievements verdient terwijl u offline speelt, worden deze met uw account gesynchroniseerd wanneer u zich de volgende keer bij Xbox Live aanmeldt op uw apparaat. De opgeslagen voortgang in de game wordt ook gesynchroniseerd wanneer u zich aanmeldt bij Xbox Live.

U kunt ook niet gebruikmaken van de voordelen van Xbox Live wanneer u offline bent. Zie hieronder Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account? voor meer informatie.

Ik zit vast tijdens het spelen. Hoe kan ik doorgaan?

In Quantum Break kunt u de help in de game op elk moment openen. Zo kunt u weer verder wanneer u vastzit. U kunt ook op de navigatiepad drukken om een herinnering weer te geven van het doel van de huidige missie.

Ga naar de site van de Quantum Break-community om te communiceren met andere spelers en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de game.

Ik heb de versie van Quantum Break voor Xbox One al. Zijn de twee versies van de game gekoppeld?

Quantum Break op Xbox One en Windows 10 is dezelfde versie van de game. Dit betekent dat u op beide platformen achievements verdient en dat deze worden overgedragen tussen platformen. Opgeslagen games werken ook op andere platformen, wat betekent dat u kunt beginnen te spelen op Xbox One en dan verder spelen op Windows 10, of omgekeerd. U moet hiervoor aangemeld zijn met dezelfde Microsoft-account op zowel Xbox One als Windows 10.

Als u van platform wisselt, kan er een vertraging van enkele minuten optreden terwijl de opgeslagen voortgang van uw game wordt gesynchroniseerd. Zie Cross play op Windows 10 en Xbox One voor meer informatie en stappen voor probleemoplossing.

Hoeveel keer kan ik de game downloaden en installeren?

U kunt Quantum Break op 10 verschillende apparaten met Windows 10 downloaden en installeren met behulp van dezelfde Microsoft-account.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Wanneer u via Quantum Break verbinding maakt met de Xbox Live-service, krijgt u de volgende voordelen terwijl u op uw apparaat met Windows 10 speelt.

Opmerking U moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om Quantum Break te starten. Zie hierboven Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen?.

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een ander apparaat met Windows 10 of Xbox One-console, te beginnen van waar u gestopt bent.
  • Spelen met uw Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • Uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR:
    • Als u Game DVR wilt starten tijdens het spelen, drukt u op de toets met het Windows-logo + G.
    • Om uw Game DVR-instellingen te beheren, start u de Xbox-app, gaat u naar Instellingen en selecteert u vervolgens Game DVR.
    • Alle gameclips die u opneemt terwijl u Quantum Break speelt, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer u een game speelt in Windows 10 voor meer informatie.