Info live actieprogramma Quantum Break

Als onderdeel van de game Quantum Break kunt u het live actieprogramma streamen of downloaden, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. U kunt het programma op elk moment overslaan door op de B-knop  op uw controller of op de spatiebalk op uw apparaat met Windows te drukken.

Xbox One

Op Xbox One kunt u het live actieprogramma streamen of downloaden naar uw console. Denk eraan dat als u kiest om te downloaden, alle mogelijke resultaten worden gedownload, zelfs als u dat deel van het programma nog niet hebt ontgrendeld. Dit kan tot 77 GB extra ruimte op uw console in beslag nemen.

Zo kunt u de programma's naar uw console downloaden:

1. Trek op het scherm Home aan de rechter-trigger  en druk op de A-knop  om Mijn games en apps te openen.
  2. Markeer Quantum Break, druk op de Menuknop  op uw controller en selecteer Game beheren.
  3. Onder Klaar om te installeren selecteert u Quantum Break Episode Pack en vervolgens Installeren op het bevestigingsscherm.

Om de gedownloade programma's te verwijderen en ze weer te streamen, volgt u de bovenstaande stappen opnieuw, maar op het scherm Manage Quantum Break:

1. Markeert u het Quantum Break Episode Pack en drukt u op de Menuknop.
  2. Selecteer Verwijderen en selecteer nogmaals Verwijderen op het bevestigingsscherm.

Windows 10

Als u op uw apparaat met Windows 10 speelt, wordt alle content van live actieprogramma's gestreamd. Het is niet mogelijk om ze lokaal te downloaden op uw apparaat. Als u offline spelen kiest, kunt u de live actieprogramma's niet bekijken - dit is dezelfde ervaring als wanneer u het programma overslaat. U kunt op elk moment teruggaan en de programma's bekijken wanneer u online bent.

Gegevens streamen

Er zijn vier videosegmenten doorheen de game; elk segment duurt ongeveer 25 minuten. Als u deze segmenten streamt, komt dat overeen met een tv-programma van een half uur streamen op populaire services voor het streamen van video's. Als u zich zorgen maakt over uw dataverbruik, kunt u de videoscènes overslaan door op de B-knop  (Xbox One) of spatie (Windows 10) te drukken.