Rare Replay op Xbox One installeren

Wanneer u Rare Replay koopt, krijgt u de volgende 10 artikelen in de bundel:

• Rare Replay (basisgame, met 21 games)
  • Banjo-Kazooie
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
  • Banjo-Tooie
  • Jetpac Refuelled
  • Kameo
  • Perfect Dark
  • Perfect Dark Zero
  • Viva Piñata
  • Viva Piñata: Trouble in Paradise

Hier volgen enkele stappen om u te helpen als u problemen hebt met het installeren van de game.

Installeren vanaf disc

Als u Rare Replay op disc hebt gekocht, ziet u dat er na het insteken van de disc 10 items aan uw wachtrij zijn toegevoegd. Volg deze stappen als u problemen hebt met het installeren van een van de games:

1. Open Mijn games en apps op het scherm Home.
  2. Selecteer Wachtrij en kijk of er items worden geïnstalleerd.
  3. Als de status voor de items In wachtrij geplaatst of Gepauzeerd is, selecteer dan de game of app en druk op de Menuknop en selecteer Installatie hervatten.

Als er geen items in de wachtrij staan, kunt u de game verwijderen en daarna opnieuw installeren om het installeren van downloadable content te activeren.

1. Open Mijn games en apps op het scherm Home.
  2. Markeer Rare Replay, druk op de Menuknop  op de controller en selecteer Game beheren.
  3. Druk nogmaals op de Menuknop  op uw controller en selecteer Verwijderen.
  4. Plaats de game-disc nogmaals en installeer de game opnieuw.

U ziet nu dat de game en de downloadable content worden geïnstalleerd of in de wachtrij staan.

Installeren vanuit de online Store

Als u Rare Replay in de online Store hebt gekocht, ziet u dat de 10 items aan uw wachtrij zijn toegevoegd. Als u ze om welke reden dan ook niet onmiddellijk in de wachtrij ziet, kunt u ze volgens onderstaande stappen toevoegen:

1. Open Mijn games en apps op het scherm Home.
  2. Blader tot u de tegel Rare Replay ziet.
  3. Druk op de Menuknop  op uw controller en selecteer Game beheren.

Opmerking Als u items ziet onder Klaar om te installeren, moet u ze handmatig installeren.

1. Selecteer de tegel Klaar om te installeren: Alles installeren.
  2. Selecteer Installeren op het bevestigingsscherm.
  3. Uw items gaan naar de wachtrij en worden in de achtergrond geïnstalleerd. Als er al andere items in de wachtrij staan, worden deze weergegeven als In wachtrij geplaatst.
  4. Wanneer alle items zijn gedownload, worden ze aan de linkerkant van het menu weergegeven onder Alles beheren. U kunt zien dat de 10 allemaal zijn geïnstalleerd.

Afzonderlijke games verwijderen en opnieuw installeren

De 10 games die boven aan deze pagina zijn vermeld, kunnen afzonderlijk worden verwijderd. Dit betekent dat u de basisgame Rare Replay kunt houden terwijl u enkele of alle andere games verwijdert.

Als u een game hebt verwijderd, maar u wilt deze weer terugzetten, gaat u naar Mijn games en apps en zoekt u de titel onder Klaar om te installeren. U kunt een game ook zoeken in de Xbox Store en deze daar opnieuw installeren, zonder dat u deze opnieuw hoeft te kopen.

Als u de game van disc hebt geïnstalleerd, plaatst u de disc en installeert u de game vanuit Mijn games en apps.