Voortgang in Microsoft Solitaire Collection opslaan tussen Windows 10 en eerdere versies

Met de versie van Microsoft Solitaire Collection voor Windows 10 wordt uw voortgang automatisch opgeslagen in de cloud. Dit betekent dat u zich kunt aanmelden op elk apparaat met Windows 10 en gewoon verder kunt gaan waar u was gestopt. Zelfs uw voortgang in uitdagingen en achievements wordt opgeslagen in de cloud.

Als u ook een apparaat met Windows 8 of 8.1 gebruikt, wordt uw voortgang ook automatisch opgeslagen in de cloud, en kunt u achievements blijven verdienen en uitdagingen blijven voltooien op andere apparaten met Windows 8, 8.1 en Windows 10.

Opmerking Eventuele achievements en uitdagingen die u voltooit op uw apparaat met Windows 10, zullen niet beschikbaar zijn op uw apparaten met Windows 8 of 8.1. De versie van Microsoft Solitaire Collection voor Windows 10 bevat nieuwe functies en uitdagingen die niet beschikbaar zijn in vorige versies van de game.

Als u bijvoorbeeld Microsoft Solitaire Collection speelt op uw apparaat met Windows 8.1 op het werk en alle dagelijkse uitdagingen voltooit, zult u zien dat deze uitdagingen onvolledig zijn wanneer u Microsoft Solitaire Collection thuis op uw apparaat met Windows 10 opent. Wanneer u de volgende dag weer op uw apparaat met Windows 8.1 speelt, worden de uitdagingen van de vorige dag weergegeven als voltooid.