Als u in de Xbox-app omschakelt naar een andere account, kunnen opgeslagen games van Rise of the Tomb Raider worden gewist

Als u meer dan één account op uw apparaat met Windows 10 hebt en u een game van Rise of the Tomb Raider hebt opgeslagen, kan de opgeslagen game worden verwijderd als u zich aanmeldt met een andere account. Dat komt omdat de informatie die door de Xbox-app wordt opgeslagen, wordt gewijzigd wanneer een andere account wordt aangemeld.

Om dat te voorkomen, moet u omschakelen naar een andere Microsoft-account voordat u zich aanmeldt bij de Xbox-app:

1. Druk op de Windows-toets en selecteer uw profiel linksboven in het menu.
  2. Selecteer Ander account in de lijst met opties.

Opmerking Zo blijft u aangemeld en blijven alle programma's en apps geopend op de achtergrond.

3. Meld u aan met de andere account en start de Xbox-app. Ga naar Aanmelden bij de Xbox-app op Windows 10 voor meer informatie.

Herhaal de procedure om terug te gaan naar uw account, maar kies deze keer uw eigen account wanneer u zich aanmeldt.